Специална оферта 47%
ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства"
ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства" ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства"

ОФЕРТА Lammily - кукла Ламили + комплект стикери "Съвършените несъвършенства"

 

 

Пазарна цена: 74.10 Лева
39.00 Лева
Вие спестявате: 35.10 Лева (47%)
LAMM001+ LAMM002
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Тя не носи грим, спортува и се бори с глада по света

Ламили е революционна кукла с реални пропорции на тялото, която доказва, че истинското е красиво.

Целта на създателя на куклата е да подкрепи истинската красота на човешкото тяло и да помогне на децата, които си играят с Ламили да обичат тялото и себе си такива каквито са.

Височината на Ламили е 28 см. Различава се от другите кукли с това, че е със съчленени колене, ръце, лакти и крака и е готова за игра.

В кутията се включва : Ламили облечена в риза, къси дънкови панталонки и бели маратонки.

Сега вашата кукла може да има лунички, акне, целулит, татуировки и всичко друго, което можете да си представите! Прозрачните винилови стикери на Ламили, лесно се залепват и отлепват от куклата, правейки я да изглежда като истинско момиче с реални момичешки проблеми! Комплекта включва 38 стикера за многократна употреба: целулит, стрии, лунички, акне, очила, зачервяване, превръзки, натъртвания, драскотини, белези, ухапвания от комари, изцапване и др.

Разгледайте видеото, което е вдъхновило Николай Лам Ламили . Видео което се превръща в хит в Америка.

Подходяща за възраст: 3 + години

 С какви стандарти искате да отглеждате дететето си?

Ламили е първата кукла създадена според стандартните пропорции на човешкото тяло. Тя е проучване на Николай Лам, който е известен художник и изследовател. Целта на създателя на Ламили е да подкрепи истинската красота на човешкото тяло и да помогне да децата да обичат тялото и себе си такива каквито са.

Разгледайте видеото което показва как реагират децата, когато за първи път виждат Ламили

 

 Реакцията на света, когато за първи път е видял Ламили е бил феноменален!

Николай Лам създава барби с реални пропорции. След което е помолен да изгради куклата и да я достави на обществото.

Тъй като той не е имал финансова възможност за изграждане на куклата се обръща към обществото за помощ за финансиране на проекта му. Темата бързо се е разпространила и за 24 часа той събира първите 100 000 долара за изграждане на куклата.

Както се вижда Америка сама е решила. С коя кукла предпочитате да си играе вашата дъщеря?

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!