Поръчайте сега: 0888 06 17 79

СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ШАПКИ

 Шапката  Икона на капачкататрябва да е точно там, където е слънцето  Икона на слънце!!! А това място е ... навсякъде!
Особено важно е през летните месеци, когато UV лъчението е още по-интензивно и опасно.
Главата на Вашето дете трябва да е защитена от нежелани ефекти, предизвикани от вредните лъчи на слънцето! Ето защо е толкова важно шапките, които носи то да са с UV защита!
 
 

 
 Вечните шапки KiETLA са изключително стилни и се предлагат в съвременни мотиви! Моделите са двулицеви, така че да изберете най-подходящия според облеклото на детето Ви. Изработени са от 100% памук и са с фактор на слънцезащита UPF 50+.  Шапките са изработени с голяма периферия и могат да се обръщат, така че да защитават лицето и раменете на детето Ви от слънцето, в зависимост от дейността или позицията му.
 
 
 
 
 
 Шапките Jakabel също предлагат отлично качвество на защита. Изработени са от ликра/найлон и са със защита срещу вредните слънчеви лъчи UVP50 +. Те предпазват очите на бебетата и имат плат на гърба, който защитава врата и ушите и им помага да останат прохладни.
 
 
 
  • Шапките Mayoparasol са изключително качествени със защита UVP50 +  и голяма периферия, бързо съхнещи са и много устойчиви, дори и на хлор (който слагат в басейните). Софи жирафчето също се довери на марката и прие да има нейните дизайни и лого.
 
 Икона на капачката  Шапка = Необходим аксесоар, който не бива да се пренебрагва!
 
 
 
  27.30 Лева
  27.30 Лева
  97.30 Лева
  27.30 Лева
Специална оферта
- 10%
Не е наличен
  54.60 Лева
Специална оферта
- 10%
  27.30 Лева
  27.30 Лева