Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение
Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение

Gro Timekeeper - обучителен часовник за спокоен сън с мобилно приложение

135.00 Лева
423107
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Timekeeper е революционен часовник, който идва да ви даде решение, когато детето се събужда през нощта и иска да играе, защото смята, че е ден!

Този часовник използва цветове и символи, за да може детето да разбере колко е часът и дали е сутрин, обед, следобед или вечер.

Може да управлявате всичко по него ръчно, от самия часовник или от разстояние, чрез специалното приложение на вашия телефон. Можете да настроите аларми, да промените звуците и музиката и дори да намалите осветлението.


Изберете от 5 приспивни песни и 5 естествени звука, като музика за медитация, пеене на китове и релаксиращи звуци от тропическите гори, за да помогнете на детето си да заспи.

Характеристики:

 • Timekeeper - помага на детето ви да научи кога е време да си легне и кога е време да стане от леглото
 • Управление на приложението от телефон - контролирайте настройките за музика, цвят, яркост и аларма

 • Регулируем външен вид на часовника - изберете любимия си цвят и перфектна яркост за деня и нощта

 • Включва успокояваща музика - изберете от 5 красиви приспивни песни и 5 естествени звука, за да улесните заспиването на детето

 • Заключване за деца - предпазва малките ръчъчки да не направят промяна на настройките

 • Функция за възстановяване при прекъсване на захранването - часовникът остава включен, дори ако токът спре

 • Няма нужда от батерии
 • Зарежда се с мини USB кабел

Гледайте видеото на продукта

 

Timekeeper е подобрената версия на любимия Gro Clock, в по-модерна формаи с мобилно приложение, за много повече опции и свобода!

Bought this product
Много сме доволни. Малко ни трябваше да проучим всичко как работи, но след това е наистина огромно улеснение.
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив
 1. Свържете USB кабела със съвместим щепсел към вашия Tommee Tippee Connected Помощник  за сън.

 2. Изтеглете приложението TT Smart от Google Play Store или Apple App Store. Добавете вашето устройство и следвайте стъпките  на екрана за завършване на настройките.

 3. .След като настройките приключат и приложението TT Smart е инсталирано на вашето устройство, използвайте вашия телефон или таблет за настройка на аларми, персонализация или възпроизвеждане на аудио файлове.


Бутони за управление на Помощника за сън

Основен бутон: Регулира формата на часа, часовника и

алармата когато е в режим на настройки.

За пълна функционалност използвайте Приложението за автоматично задаване на времето,

изберете до 4 аларми и персонализирайте вашия Sleep Trainer


Бутон за сън: Натиснете бутона за сън, за да

зададете  режим „нощно време“

или докоснете двукратно за „режим на дрямка“.

За да деактивирате режим на заспиване или дрямка

по всяко време натиснете Sleep

бутон.


Бутон за настройки: Натиснете и задръжте за 3 секунди за да влезете в режим Настройки.

За да потвърдите, натиснете Бутон за настройки.За да излезете по всяко време, натиснете

Бутон за заспиване.


Заключване от деца: За да заключите инструмента за сън, задръжте надолу Настройки и Превключване за 3 секунди. За да деактивирате, задръжте Настройки и Превключете за 3 секунди.


ПОДДРЪЖКА: За да научите повече за вашия Connected Sleep Trainer и за съвети за отстраняване на неизправности, изтеглете TT Smart App или посетете tommeetippee.com.

 ВАЖНО - запазете за бъдеща употреба. ВНИМАНИЕ! Дълъг кабел. Опасност от удушаване!


Този продукт не е играчка. Моля, уверете се, че се пази от деца и никога не позволявайте на детето да играе нито със захранващия блок, нито със свързващия проводник. Дръжте продукта далеч

от вода и влага. Предназначен е само за вътрешна употреба. Неправилната употреба на продукта може да доведе до риск от пожар, токов удар и / или нараняване.

Не използвайте устройството с повреден USB кабел. Ако устройството работи неправилно или е било повредено, спрете да използвате и се свържете с tommeetippee.com. Уверете се, че кабелът не е усукан или захванат зад мебелите, или друго, което може да доведе до слабост в кабела. Използвайте с адаптер за щепсел 5V 1+ A. Трябва да се използват само щепсели, които са одобрени по BS1363 (само за Обединеното кралство).

Техническа информация: Ток: 700mA (Max), Напрежение: 5V

DC, ватове: 3,5 W, честотна лента: 2,4 GHz. Максимална изходна мощност: 18.14dBm. С настоящото Mayborn (UK) Limited декларира, че това оборудване е в съответствие с Директива 2014/53 / ЕС. Пълният текст на ЕС декларацията за съответствие е достъпен на следния интернет адрес: https://www.tommeetippee.com/en-gb/product-support

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти