Специална оферта 15%
Gro Dreammaker: Помощник за сън
Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън Gro Dreammaker: Помощник за сън

Gro Dreammaker: Помощник за сън

Стара цена: 103.70 Лева
88.14 Лева
Вие спестявате: 15.56 Лева (15%)
491490
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Научно доказан помощник за сън!

Използвайки най-модерни научни изследвания, GRO създаде това звуково-светлинно устройство, което помага на бебето да заспи, създавайки оптимални условия, за които е доказано, че осигуряват добър и качествен нощен сън. 

РЕЯ го предлага, защото сме наясно, че ОТПОЧИНАЛИТЕ И СПОКОЙНИ родители са основата на едно ЩАСТЛИВО семейство!

ОПИСАНИЕ:
Създаден от водещите световни учени по съня в Университета на Нортумбрия в Обединеното кралство, Dreammaker™ е единственият помощник за сън, който излъчва  розово-червеникава светлина  с пулсиращи светлини, предназначени да  отпуснат бебето  и да спомогнат за по-лесното заспиване!(Научете повече за Центъра за изследване на съня Нортумбрия тук)

Dreammaker™ създава условия, за които е научно доказано, че карат бебето да заспива по-лесно и да поддържа съня си по-дълго без прекъсвания. Той помага на бебето да спи по-добре, като създава подходящи условия, без да го безпокои чрез:

 • РОЗОВ ШУМ
 • ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА
 • ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА
 • СЕНЗОР ЗА ПЛАЧ

... Разполага с всичко, което отпуска бебето, тъй като в комбинация те създават позната среда за него, която му напомня за живота в утробата

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

УСТРОЙСТВОТО Е МНОГО ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ИМА СЛЕДНИТЕ ФУНКЦИИ:

 • Сензор за плач
 • 3 нива на интензивност на светлината
 • Опция за регулиране на силата на звука
 • USB порт
 • Опаковката е направена от 100% рециклируеми материали
 • Размери: 13.5 х 13.5 х 11 см

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

*РОЗОВ ШУМ:

Докато бебето е в утробата, то е заобиколено от звук, глас и сърцебиенето на майката, дишане и филтрираните звуци на външния свят. Розовият звук на Dreammaker имитира естествените звуци на утробата и помага на бебето да заспи по-бързо, по-дълбоко и по-дълго , тъй като предлага успокояващ, познат и по-естествен шум в сравнение с други шумове.

За да се гарантира, че звукът е идеален за слуха и развитието на бебето, максималната сила на звука е 50 dBA.

ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА:

Изследванията показват, че за разлика от излагането на други светлини от спектъра, които значително потискат мелатонина (хормонът на съня), излагането на червена светлина позволява производството на мелатонин, който отпуска тялото и го подготвя за сън. Включването на червена светлина в съня на бебето може да му помогне да заспи по-бързо, да спи повече през цялата нощ и да бъде по-малко превъзбудено през нощта.

Изберете от 3 нива на яркост, като максимума е  200 лукса. Идеален също за използване като нощна лампа при кърмене през нощта, за да намали дискомфорта до минимум.

ПУЛСИРАЩА СВЕТЛИНА:

Ритмичните импулси на светлина насърчават бавното, дълбоко вдишване, това спомага за по-лесното пристъпване към заспиване на вашето бебе . Първата, по-бърза настройка на светлината отразява скоростта на дишане на бебето в покой ~ 20 вдишвания в минута (bpm),така спомага бебето да заспи. След като бебето ви заспи, преминете към втори, по-бавен пулсомер, който имитира сърдечната честота в покой, за да ви помогне да се отпуснете и да се подготвите за лягане.

СЕНЗОР ЗА ПЛАЧ:

Той реагира плача на бебето през нощта и автоматично активира устройството, за да светне и да пусне звуците , които сте избрали, за да успокои бебето и да му помогне да заспи отново. След 40 минути мълчание устройството ще премине в режим на готовност. Устройството ще продължи да бъде нащрек, когато бутонът CrySensor бъде активиран и избран.

Характеристики: 

 • Лесен за използване. За да отворите и затворите устройството, просто докоснете двукратно пръстена в горната част на устройството. След като го включите, изберете настройките за светлина, звук и импулс, за да настроите устройството както желаете
 • Зарежда се с USB. В комплекта е включен USB кабел и можете да го зареждате просто като го включите в контакта.
 • Опаковката е екологична и ако не се нуждаете от кутията за съхранение, можете да я рециклирате, тъй като е направена от 100% рециклируеми материали. 
 • Размери: 13,5 х 13,5 х 11 см

* Розовият шум или още цветен шум е по-дълбок от белия шум. Звукът от дъжд или шумолене на листа са вид розов шум. Доказано е, че той спомага да по-лесното заспиване при децата.

Bought this product
Много е хубав, върши ни чудесна работа
0
0
Reply
Bought this product
Наистина добър помощшник. Препоръча ми го приятелка, която също е много доволна
0
0
Reply
Bought this product
Супер продукт, препоръчвам го
0
0
Reply
Bought this product
Страхотена е! Светлината е изключително нежна, мъжът ми дори иска и една за нашата спалня :Д
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
4
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Добавете поздравителна картичка

Сходни продукти