Специална оферта 11%
Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle
Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle

Shnuggle 2в1 бебешки кош трансформиращ се в люлка Dreami® + Бебешка вана Shnuggle

Пазарна цена: 440.60 Лева
390.00 Лева
Вие спестявате: 50.60 Лева (11%)
DREAMI-GRY+SBP-WGY-EUR
Разпродаден
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
В тази оферта може да комбинирате двата най-необходими продукта за бебето: кош за сън и вана за къпане, от многократно награждаваната марка Shnuggle. В офертата са комбинирани светло сив кош и бяла вана, но вие може да уточните и промените комбинацията СПРЯМО НАШАТА НАЛИЧНОСТ, при направена поръчка на телефона посочен в сайта ни. 


Иновативна алтернатива на традиционния кош с проветрива, хипоалергенна, дишаща материя, луксозен ватиран матрак и двупозиционна стойка за леко люлеене на ниско ниво или фиксирана позиция на високото ниво. Кошницата Shnuggle Dreami® е лесна за местене из дома, за да държи бебето близо до Вас ден и нощ.

Подходящо от 0 до 6 месеца или докато бебето започне да се върти или започне да се издърпва нагоре и изправя.

  

Кошчето е създадено ден и нощ да пази бебчо в собственото му обежище за сън! Shnuggle Dreami Moses съчетава всички изисквания към първото легло на бебето. Използва се като легло, удобно за нощното хранене и лесно се придвижва из дома. Също толкова подходящо е и за сън през деня, което означава, че не е необходимо да купувате повече от едно легло.

Проветривата му основа е по-голяма от традиционните кошници и е направена от безшумен, лесен за почистване материал. Платовете са изработени от дишащ мрежест памук, който може лесно да се сваля и пере.

 • По-голям в сравнение с традиционните бебешки кошове
 • Включва всичко необходимо - кошница, матрак и стойка
 • Вентилиран основа и дишаща материя за по-добра циркулация на въздуха
 • Лек и лесно придвижващ се из дома
 • Подходящ за спане през деня и нощта
 • Материалът се почиства лесно и е безшумен, когато бебето се движи
 • Стойката може да се използва в две позиции: фиксирана височина на леглото или люлеене на ниско ниво
 • Включен в комплекта на кошницата е луксозен ватиран матрак и бяла дървена стойка с две позиции: люлка на ниско ниво или фиксирана позиция на високо ниво.

 Предимства:

НАГРАДИ:

Носител на златна награда в  "Made for mums 2021",
№1 в списъка с покупки за новоредено на новите родителите!
Феноменът в банята! 
На всеки 2,5 минути някой купува вана Shnuggle някъде по света!?
 Чудите се защо?  Научете: 

Бебешката вана Shnuggle е високо отличена и наградена от родителите. Тя е предназначена да прави къпането радостен и не толкова стресиращ процес както за вас (новите) родители, така и за Вашето бебе, което все още се приспособява към света "навън".

 • Специално проектирана издадена част на дъното на ваната предпазва бебето Ви от подхлъзване
 • Странични стени, толкова високи, че да осигурят сигурност в банята и толкова ниски, че бебето не се чувства в капан
 • Ергономична форма, която ограничава движенията на детето от съображения за безопасност, без да го разстройва
 • ИНОВАТИВНО! Гърбът на ваната е покрит с мека пяна, която ако докоснете, ще откриете, че е по-топла от останалата част на ваната. Помислете, че когато потапяте бебето си във вода, сте задали температурата на водата от 37 градуса. Топлата му кожа, обаче, няма как да не се докосне до материала на ваната, който е значително по-студен от водата и телесната му температура. Поради температурната разлика, най-веротно, вашето бебе ще се разстрои. Със специалния материал от пяна на Shnuggle това не се случва, тъй като гърбът на бебето се опира в топла повърхност.
 • Размер и форма, които пасват на почти всички мивки, така че можете да ги използвате удобно в дома си или дори на пътувания.
 • Крачета с гумено покритие, което осигурява допълнително сцепление и стабилност.
 • Shnuggle използва само 2 литра вода, така че можете лесно и бързо да го напълните и изпразните.
 • На дъното си има лесна за употреба тапичка, през която лесно можете да изпразните ваната!


 
Shnuggle е внимателно проектиран, за да създаде сигурно и защитено място за къпане на Вашето бебе, което го прави по-удобно и приятно за бебчо и по-малко стресиращо за Вас - родителите.

--------------------------------------------------

Ето как да използвате ваничките в двата етапа на развитие на детето:
 
Етап 1 - Чрез придържане на детето: Бебето се чувства сигурно и защитено, защото го придържате, а същевременно с това издадената част (Bum bump) на дъното на ваната не му позволява да се изплъзне напред, което му носи чувство за стабилност! Когато го къпете в Shnuggle, то се намира в полуседнала и полулегнала поза и чувства сигурност, която една голяма вана или корито няма как да му осигурят. Причината за това са размерите. Детето е малко и беззащитно, все още не е свикнало с новата среда и поставяйки го в голямо пространство с течност, то се страхува. Когато порасне и започне да седи само ще можете да използвате ръцете си свободно за игра. Това прави времето за къпане приятно изживяване и ви сближава с детето.

 

 
Етап 2 - Детето седи самостоятелно: Когато бебето започне да седи самостоятелно, издадената част (Bum bump) на дъното на ваната му придава чувство на сигурност и усещане за независимост. Ваната Shnuggle е чудесна помощ и за бебета, които имат нужда от допълнителна подкрепа и грижи по време на баня. Тази специално проектирана издадена част (Bum bump) прави ваната по-безопасна и не толкова стресираща, като същевременно помага на бебето да продължи да развива силата си и така важните двигателни умения.
 

 

 

ПРЕДИМСТВА:

Златно-награденият Shnuggle може да се използва самостоятелно или заедно със стойката, която се продава отделно и може да се открие тук:

 

СПЕЧЕЛЕНИ НАГРАДИ:


Размер:

 • Размери на матрака: 74см x 30см
 • Размери на основата: 85см x 50см

Тегло:

 • Тегло на кошницата: 4 кг

Материали:

 • Без наличност на бисфенол
 • Кошницата е изработена от нетоксичен полипропилен
 • Материя: 95% полиестер и 5% памук
 • Водоустойчивият матрак е изработен от PU пяна, а юрганът му е 60% памук, 40% полиесте


Поддръжка:

 • Платът може да се пера на ръка или в пералня на 30 градуса с нежен препарат.
 • НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА СУШИЛНЯ
 • Поставете го отново в кошницата, докато е мокра.
 • Желязо при ниска температура.
 • Основата може да се почисти с топла сапунена вода и мека гъба.
Информация за безопасност
 • Без BPA
 • Напълно тествана за съответствие към всички стандарти на ЕС, включително EN 1466 за спане и транспортиране на бебешки продукти
 • Включва хипоалергенна, вентилирана основа и дишаща материя за максимална максимална безопасност, Въздушен поток и регулиране на температурата на бебето.
 • Матракът е водоустойчив и дишащ за максимално дишане на материалите.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!