Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate
Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate

Bobux: Soft sole бебешки пантофки Cub Chocolate

68.60 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
1000-081-30-M
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

 Обувките от серията Soft Soles са идеалните бебешки обувки за първите стъпки на бебето!

Те предлагат на малките крачета защита и свобода да растат и се развиват естествено и здравословно, като все едно са втори чифт кожа. 

Неплъзгащата се велурена подметка предлага безопасност и комфорт на краката, а гъвкавите материали, изработени от 100% кожа, им дават свободата да се движат свободно и да растат естествено, но с цялата необходима защита от студ, удари и различни повърхности.  В обувките Soft Sole бебешкото краче може да се движи, разтяга, разперва палците, за да балансира по-добре, да се върти, скача и рита без страх! Да прави всички необходими за крака движения, за да расте здравословно. 

Характеристики 

ЕТАП НА РАЗВИТИЕ 
 • Меките подметки са проектирани така, че да пасват перфектно на бебешките пухкави крачета.
 • Изработена от много мека 100% висококачествена кожа.
 • Еластичност около глезена, за отлично прилягане и лекота на използване.
 • Невероятен дизайн, който впечатлява малки и големи.
 • Уникален дизайн с прекрасни форми и цветове, за да стимулира въображението на децата и да ги веселят.
МАТЕРИАЛИ
 • Висококачествената кожа запазва всичките си характеристики за уникално усещане.
 • Безопасни за деца, нетоксични, всички материали и бои са тествани в съответствие със спецификациите на европейската организация EU REACH.
ПОДМЕТКА
 • Много мека, неплъзгаща се велурена подметка.
 • Това гарантира, че детето напълно усеща земята, увеличава самочувствието му и подобрява стойката му в движение, като същевременно придобива усещане за баланс по-лесно.
 • Двоен вътрешен шев за стабилност и по-трудно износване.

С Bobux оставяме краката на нашите бебета да растат свободно и да стават по-стабилни. Затова се уверяваме, че те ще бъдат здрави за ходене, бягане, танци и всички големи стъпки в живота!

* Поради велурената подметка, изработена от 100% мека кожа, не са подходящи за използване на открито
Грижи: Избягвайте пълно потапяне във вода. Почиствайте локално с влажна кърпа. Изсушете далеч от пряка слънчева светлина


Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Помогнете на децата да опознаят малките си крачета

От това как изглеждат до това как се чувстват при движение, децата могат да научат много за краката си, боси или с обувки. Тези забавни занимания ще научат децата на много неща за краката, с които ще бъдат през целия си живот и може да стигнат до същото заключение като екипа на Bobux - краката са много важни!

1. Експериментирайте с различни повърхности и текстури

Много от нас носят обувки през по-голямата част от деня. Имаме навика да усещаме чорапи и стъпала под краката си до такава степен, че усещането за трева ни се струва наистина странно! Но е много важно босите крака на децата да са изложени на различни повърхности, за да се развиват сетивните им нерви възможно най-добре. Затова намерете различни повърхности, за да може мъниците ви да пробват малките си крачета. Може да са дървени подове, килими, трева, камъчета или пръст. Помолете ги да опишат как се чувстват, всеки материал: твърд ли е или мек? Топло или студено? Краката им могат да им дадат много информация за света около тях - те просто се нуждаят от свободата си за това!

2. Помислете за всички начини, по които краката им могат да се движат!

Със свободата на босите крака децата могат да научат всички важни неща, които правят краката им (освен да ритат играчките си в къщата). Попитайте ги: По колко начина се движат краката им? Могат ли да си хванат пръстите? Колко могат да си огъват краката? Могат ли да разперят пръсти или да ги вдигнат един по един? Направете го като игра и след това я пробвайте, когато носят обувките си. Правилните обувки трябва да позволяват на подметката да се огъва, свива и децата да могат да разширява пръстите максимално.

3. Очертайте краката им

Накарайте децата си да стъпят върху лист хартия и ги помолете да очертаят крака си с молив, доколкото могат. Помолете ги да ви ги опишат: Дълги ли са или къси? Широки или тънки; Пръстите им квадратни ли са или кръгли? След това вземете любимата им обувка и я очертайте. Имат ли контури? Петте пръста пасват ли в контура на обувката, ако ги поставите един върху друг? Ако имате настроение за игра, можете да използвате цветове и да създавате "произведения на изкуството" с ръцете, краката и стар чифт обувки.


Да научите децата си за краката им е чудесен начин да им покажете колко са силни, умни и уникални и заслужават цялата ви любов и грижа!

Може и да не го знаем добре, но краката на децата са страхотни. За толкова кратко време те преминават през сложен процес на развитие, който никога не трябва да се ограничава до неподходящи обувки. Bobux са предназначени за уникалните нужди на децата и подпомагат тяхното здравословно развитие. Разгледайте цялата колекци Bobux

Това умно упражнение ще насърчи децата да се научат да мислят за връзката между краката и обувките си. Така че, когато носят обувки, ще мислят за краката и пръстите си (и нека не ги виждат), ако им е удобно в тях.

ОТКРИЙТЕ ТОЧНИЯ РАЗМЕР ОБУВКИ BOBUX

За да се уверите, че детето ви се чувства комфортно в новите си обувки, важно е да намерите подходящия размер! 

Първо се уверете, че знаете на какъв етап от развитието си е Вашето дете, а така ще откриете и подходящите за него обувки. 

Всеки от нашите етапи разполага с широка гама от размери, тъй като не всички деца се развиват с еднаква скорост и краката на някои растат по-бързо от други.

Също като обувките за възрастни, ако детските обувки са с грешен размер, нашите малки авантюристи няма да се чувстват сигурни и комфортно. 

Ето как да изберете верния размер:

СТЪПКА 1:

 

Вземете лист хартия, молив и линия. 

СТЪПКА 2:

 

Поставете листа на земята и го опрете в стената.

СТЪПКА 3:

Поставете едното краче на детето си върху листа с пета, опряна в стената

СТЪПКА 4:

Очертайте зоната пред изпънатите пръстчета и повторете с другия крак.

СТЪПКА 5:

Измерете дължината от върха на палеца до края на листа, опрян в стената (петата). 

СТЪПКА 6:


Запишете милиметрите на по-дългото стъпало и използвайте нашата таблица, за да засечете в кой Bobux размер попада детето Ви!

СТЪПКА 7:

Ако резултата от измерването определя детето Ви в размер от 18 до 22, обмислете степента му на активност, за да направите правилния избор, спрямо степента му на развитие.

ТАБЛИЦА ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА МИЛИМЕТРИТЕ В РАЗМЕРИ:

Обувките Bobux са проектирани да включват малко допълнително пространство за движение пръстчетата. Така че размерът, в който попада детето Ви, може да изглежда по-голям от същия на други марки! 

Ако детето ви попада в началото на някой Bobux размер, то ще има около 14 мм пространство между стъпалото и края на обувката. Това ще му позволи 7 мм растеж на крачето и 7 мм пространство за движение на пръстите. Пръстите на краката на вашето дете никога не трябва да опират края на обувката! 

Милиметри:
(дължина на крака)
EUUKUSГодиниUNIV.
84-90 1500.50-3 месеца
NB
91-98160.513-9 месеца S
99-104 1711.53-9 месеца S
105-111 18239-15 месеца M
112-118 19349-15 месеца M
119-125 203.54.515-27 месеца L
126-132 214.55.515-27 месецаL
133-13922562 години XL
140-14523672 години XL
146-15224782-3 години 2XL
153-159 257.58.52-3 години 2XL
160-166268.59.53-4 години3XL
167-172 279.5103-4 години 3XL
173-179281010.54-5 години4XL
180-185291111.54-5 години4XL
186-1923011.5125-6 години5XL
193-1993112135-6 години5XL
200-206321313.56-7 години6XL
207-2133311.57-8 години6XL
Както можете да видите, сериите Xplorer, Step Up и I-Walk включват размер 22. Това се дължи на различните етапи на развитие, в които децата могат да попадат, носейки този размер – някои вървят уверено, други все още се учат!
Обувките Bobux са проектирани така, че да бъдат лесни за обуване и поне малко да отнемат от стреса при подготовката за извеждане децата навън. 

Добавете поздравителна картичка

Сходни продукти