GroBag Спални чували 6-36 месеца

Комфортът на бебето по време на сън е ценен! Спалните чували Grobag са британски спални чували, които гарантират добър сън на бебето!

Grobag е компанията, която: изобрети спалните чували, създаде британския и европейски стандарт за правилно производство на спални чували, носи подписа за одобрение на Lullaby Trust, които изследват безопасния сън на бебета в международен план


В спален чувал Grobag бебето ви ще спи спокойно цяла нощ в безопасна среда и подходяща температура. Продължителният сън на детето ще подобри също и Вашия сън. 

Специален SnugFit дизайн*, който обгръща детето при гърдите, но оставя свободно пространството на краката му, за да има пълна свобода на движение! Формата на пясъчен часовник създава още по-добро прилягане и помага да се гарантира, че краката на бебето са в естествена позиция - жабка по време на сън, което е важно за правилното развитие на бедрата.

Проектирани за всеки сезон, вие ще намерите точно това, което търсите за идеалната температура на детето според ръководството по-долу:

Най-добрите спални чували в света!
  Gro е носител на безброй награди за качество на спалните чували и тяхното ефективно приложение! Хиляди майки по света гласуват за спалните чували GroBag от години като най-добрите спални чували!

Определено трябва да видите във видеото предимствата на Gro Bag:


Ревюта

Няма записи

Напиши отзив