Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Tricot Slen Wrap/ Слинг от типа шал за увиване

С Tricot Slen Wrap дарявате прегръдки ... без ръце!

Материя, от която е изработен е толкова мека и нежна, че няма да Ви се иска да го свалите от себе си! Същевременно, докато е в слинга бебето Ви ще усеща топлата прегръдка, сигурността и близостта на най-успокоителния за него човек! И ще чува, така познатия звук на сърдечния му ритъм - не на кой да е, а на МАМА! 

 

Нежните докосвания и усещания, които се създават у бебчо докато го прегръщате са адски важни за него! По този начин той Ви усеща близо и успокояващо! С Tricot Slen не е нужно да отнемате бебето от ръцете си, за да си свършите страничната работа. Съвсем спокойно можете да правите и двете неща едновременно! Да гушкате бебчо, докато изпълнявате задълженията си!

 


Tricot Slen е изключително удобен слинг, представляващ парче плат, който се характеризира с висока мекота и еластичност! Материала, от който е изработен е 100% органичен памук, БЕЗ наличието на метални елементи, които биха наранили бебчо! Можете да го настроите веднъж и той ще си остане в тази позиция, независимо колко пъти извадите и върнете в него бебчо!

 

 

 

 

Поставянето и използването на слинга може да Ви изглежда сложно, но веднъж изпробвате ли го, ще разберете, че външния вид лъже!

Той е изключително полезен, особено през първите месеци, когато малчовците страдат от болезнени колики и се нуждаят от Вашата топла прегръдка и лекия натиск върху коремчето му, който успокоява болката.

С Tricot-Slen тежеста на бебето се разпределя равномерно по Вашето тяло и така може да носите бебето си по-дълго време, без да имате болки в кръста и гърба. Произведен е в Холандия в 2 варианта: 

Tricot-slen organic - 100% органичен, супер мек и нежен памук, с висока здравина и еластичност, които не овехтяват с времето. Идеален за най-хладните месеци!

Tricot-Slen cool - Newlife ™ прежда - произведена от уникални сертифицирани влакна, добити от рециклирани пластмасови бутилки. Материята е много лека и нежна, но същевремнно и със същата стабилност за носене и гъвкавост, като на вълнен плат. Този вариант на слинга е перфектен за по-топлите месеци!

 

 

88.20 Лева   79.38 Лева
156.60 Лева   140.94 Лева
116.80 Лева   105.12 Лева
156.60 Лева   140.94 Лева
156.60 Лева   140.94 Лева
146.80 Лева   132.12 Лева
146.80 Лева   132.12 Лева
182.00 Лева   163.80 Лева

Ревюта

Няма намерени мнения