Flexia/ Ергономични раници

Перфектният вариант за носене на бебе по всяко време е Flexia!

Чудите се как да свършите домакинската работа? Искате да отидете да пазарувате, но се чудите как ще носите нещата? Искате да се разходите, но без количка: Носете вашето бебе, дръжте го в обятията си и го дарявайте с много целувки без колебания!

Flexia: 3 степени, 3 стъпки, 3 цвята!

Регулирайте една от 3-те степени в зависимост от възрастта на детето, закопчайте предпазния цип и сте готови! Толкова е  лесно!

 

Направена е от 100% органичен памук, здравословен и нежен към бебето и кожата му. Благодарение на материята с  бебчо няма да прегрявате и да се потите.

 
Flexia може да се използва от новородено до 4 годишна възраст! Предлага идеално разпределение на тежестта на детето върху вас, така че да не ви боли гърба и кръста.
В зависимост от дейностите които изпълнявате, раницата може да се носи по 3 различни начина: отстрани, на гърдите или на гърба. Flexia е един от най-оригиналнитефункционални и ергономични аксесоари за модерните родители. 


 

 
Вашето бебе е поставено в удобна позиция "жабче" за максимален комфорт и ергономична позиция за правилно израстване на хълбока/бедрата (позиция М)
Допълнителна UV защита за предпазване от слънцето.
 

 

 

 

 

 

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив