Филтър

размер на обувката
Цена

Лева  –  Лева

  • 110Лева
  • 200Лева

Обувки с подплата от вълна Мерино

МЕРИНО: Силата на 100% натуралните материали

Вълната прави чудеса за детските обувки, затова и Bobux създават колекцията обувки с  Мерино.  Тя съдържа красиви модели, комбиниращи най-добрата естествена кожа и подплата от вълна Мерино, която се грижи за комфорта и здравето на краката през цялата година. 

 

  

ХАРАКТЕРИСТИКИ + ПРЕДИМСТВА

Подходяща температура
Мериносовата вълна е активна материя. Това значи, че реагира на телесна температура. Тази невероятна функция прави лятото идеално за зимни ботуши. Когато малките крачета изстинат, вълната реагира, като „улавя“ прегряването.

Физическо здраве
С функцията антимикробна абсорбация на вълната Мерино и естественото свойство на кожата да диша, колекцията Merino Fleece поддържа краката сухи, здрави и намалява миризмите.

Изключително меки
Най-добрата и мека вълна в света е мериносовата. Тя се грижи за деликатните крака, като ги държи на меко и удобно в идеалната за тялото температура. 

Проектирани за зимата
Създадени да отговоарят както на последните модни тенденции за зимата, така и на изискването за издържливост на времето. Колекцията Мерино залага на есенни тонове и минималистични детайли, така че да ги направи най-добия моден избор.

  

156.60 Лева
Размер: Размер 20, Размер 25, Размер 30
156.60 Лева
Размер: Размер 20, Размер 25, Размер 30
195.80 Лева
Размер: Размер 27, Размер 28, Размер 29, Размер 31, Размер 32, Размер 33