Дървени играчки

Дървените образователни играчки Jabadabado са идеални за вашето дете!

Те насърчават въображението и дават възможност на децата да поемат инициативата! Играчките, независимо дали са под формата на превозни средства, храна или общи предмети от бита, насърчават децата да научават нещата от ежедневието си. Основните форми, като правоъгълници, кубчета, триъгълници и кръгове, позволяват на децата да изследват тяхната употреба и да намерят креативни начини да ги използват в различни области.

Друга особеност е, че те "растат" заедно с детето ви! Децата в предучилищна възраст развиват въображението си като ги използват, докато по-големите деца могат да създават по-сложни сценарии, използвайки геометрия и физически упражнения, както и  решаване на проблеми. С развитието на уменията и умствените способности на детето се развиват и приложенията на играчките, независимо от възрастта.

Когато децата играят с дървени играчки, те могат да сами да създават и издават звуци, вместо да  играчката сама да го прави и по този начин са по-фокусирани и активни. По този начин се насърчават също взаимодействието и играта в екип. Решаването на проблеми също се култивира, тъй като те могат да се използват във визуални представяния. Различните форми и размери помагат на децата да открият сами как трябва да се впишат в игарта и да намерят решението.

д

Децата често са „груби“ с играчките си и „ги удраят“, в процеса на откриването им. Дървената играчка е много издръжлива, изработена от качествени и безопасни материали. Не се чупи лесно, не се износва, не избледнява. Дървото е твърд материал, така че е трудно да се повреди и лесно да се почиства.

И накрая, дървените играчки имат своя уникална естетика! Те добавят положителна енергия към учебния процес с ярките си цветове, дори и когато просто седят на рафта. Но също така тези, които имат натурален цвят на дърво, правят стаята красива, без да разсейват децата при работа. Те дори са уникален декоративен елемент за всяко пространство!

44.90 Лева
78.20 Лева
146.50 Лева
146.50 Лева
78.00 Лева
64.30 Лева
97.50 Лева
38.90 Лева
38.90 Лева
64.30 Лева
274.20 Лева
72.00 Лева
64.30 Лева
19.40 Лева
54.70 Лева
54.50 Лева
72.30 Лева