Протектори

Топ матракът на Aerosleep осигурява идеална среда за сън на вашето бебе!
Стабилната и отворена 3D структура на Aerosleep е това, което го различава от всички други топ матраци на пазара!

 Къде се крие тайната на Aerosleep 3D топ матрака!?

Изработен е по специална 3D технология със структура тип "пчелна пита". Тя създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който, то може да диша свободно, дори когато спи с лице към матрака. Благодарение на непрекъснатата циркулация на въздуха, вероятността детето да прегрее е в пъти по-малка.
 
Второто ниво абсорбира всякакъв вид течност. Така че, ако бебето ви се намокри, абсорбиращото ниво ще попие течността и ще изсъхне бързо, а благодарение на въздушния слой, то ще спи отново на сухо, без кожата му да влиза в контакт с влага.

В допълнение, водоустойчивият, трети слой, предпазва вашия матрак от течности, които могат да преминат през абсорбиращото ниво. По този начин матракът на вашето дете е напълно защитен не само от петна, но и от бактерии и гъбички, които могат да намерят подслон във всеки матрак.
 
 Състав:
- 3D структурата (пчелната пита) се състои от 100% PES
- Aбсорбиращият слой - 80% памук и 20% PES
- Водоустойчивият слой - 100% полиуретан
 
Пасва на всички детски легла. Компактен е и можете да го имате навсякъде със себе си, превръщайки всеки матрак в напълно безопасна и здравословна среда за сън за вашето бебе!
 
Сертификати, които покрива продукта:


Искате ли да знаете как действително работи матракът Aerosleep? Гледайте следното видео:

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив