Дъждобрани

 

 

Пляс, пляс, пльос. Не позволявайте на нито една капка да ви намокри.

Дъждобаните на Penny Scallan са една весела светлина в дъждовния ден!

Не позволявайте нито една капка дъжд да развали настроението на детето ви. Водоустойчивите дъждобрани на Penny Scallan ще го предпазят от дъжда. Меката подплата от джърси памук ще държи топло, а практичния дизай с отвори позволява да влиза въздух и тялото да диша. 

  • Водоустойчиви с мека подплат от джърси памук
  • Лесно се почистват
  • Имат качулка и два предни джоба
  • Има тик -так копчета за лесно закопчаване 
  • Отвори през, които да влиза въздух, за да диша тялото

Колекцията на Penny Scallan е създадена да предлага комфорт и самочувствие в ежедниевието на детето и използва висококачествени материали, за да бъдат продуктите издръжливи и надеждни.

Размери  Една година 2 години 4 години 6 години
Дължина на тялото (от рамото) 36 40 50,5 56,5
Ширина на раменете 29 30,5 32 33,5
Диаметър на ръка 15 16 17,5 19
Дължина на ръкав 31,5 35,5 39,5 44,5

Всеки продукт е внимателно проектиран, така че детето ви да изпъква в тълпата...

Изберете един от 6-те уникални дизайна, в зависимост от това дали е за момче или за момиче: Big City(Големият Град), Chirpy Bird (Веселото Птиче), Pineapple Bunting(Ананасово Парти), Space Monkey(Космическа Маймунка), Pear Salad(Круша), Navy Star(Сини Звезди).

 

Аксесоарите на Penny Scallan са създадени да покрият всички активности на детето като тичане, скачане, танцуване, пръскане, хранене, спане, рисуване, креативност и обучение.

Един продукт на Penny Scallan икога не е достатъчен!

Може да го комбинирате с ботуши и да спестите 20%.

Penny Scallan предлагат най-добрите кутии за храна, удобни раницинай-екологичните сетове за хранененай-сладките водоустойчиви дрехиботуши и аксесоари, най-добрите куфари и сакове. Не пропускайте да разгледате дрехите и специални оферти.

Penny Scallan е компания, която гарантира стил, функционалност  и ярки цветове, в които детето ви ще изпъква.    Разгледайте цялата колекция тук.

 

Splish, splash, splosh. Do not let a raindrop pass
>>>>>>>>WWW.REIA.BG Дистрибутор на висококачествени европейски и свтовни марки<<<<<<<< ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ @REIA_BG И ФЕЙСБУК @REIA.BG

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив