Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Klorofil магическото дърво - къщичка
Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка Klorofil магическото дърво - къщичка

Klorofil магическото дърво - къщичка


 

87.90 Лева

700200F
+

* Тъй като това е обемен продукт при поръчка на 2 или повече бройки, не се предлага опция изпращане с цялостно заплащане чрез наложен платеж, покупката трябва да се гарантира, чрез заплащане с карта или превод на депозит по банков път*

Магическо дърво - къщичка, което крие много изненади и ще омагьоса всички!

То съществува още от 70-тте, като първоначално е било познато, като "Tots Family Tree House" (Къщичката-дърво на семейство Тот) и мигновенно става любима играчка на ерата! Хората, които са били деца тогава и са се докоснали до играчката си я спомнят с любов и носталгия... Днес, дървото е обновено, за да дари същата радост и забавление с часове на децата, но и също да превърне Мама и Тате отново в "деца" !

Натиснете короната на дървото и магически, то ще се превърне в невероятна къщичка с много стаи и елементи за безкрайни игри и забавление!

Създайте собствена магическа гора. Оставете детското въображение да се развихри с тази игра!

Запознайте се с мечетата от семейство "Browny" и "Panda", които заедно създават страхотни партита и имат най-добре поддържаната и красива къщичка.

Във всекидневната всички сядат заедно на фотьойли и столове около камината, пият кафе и четат книги 

Малките деца в семействата могат да се люлеят на люлката или да играят криеница, защото дървото има много места за криене !

Когато е време за хапване, Мама приготвя най-сладката пица и всички сядат да я хапнат заедно на масата! И веднага щом чуят Татко да се връща от раябота със страхотната си червена кола, те тичат по стълбите или се пускат по асансьора в стъблото на дървото!

Вижте във видеото как асансьора се движи:

 

И когато прекрасният ден приключи, натиснете покрива(короната) на дървото, за да го затворите заедно с всички играчки към него и останалото семейство. На другия ден следва още забавление, което може да вземете с вас навсякъде!

   

Магическото дърво-къщичка на Клорофил е не само страхотна играчка за деца, но и също страхотен начин да запознаете децата с екологията, природата и важността тя да се опазва!

Какво ще кажете? Готови ли сте за най-магическите приключения, които ще ви изпълнят със страхотни моменти и спомени?

За още по-голямо забавление кобинирайте къщичката с друо от колекцията на Klorofil

- Приключенския автобус за екскурзии в гората и покрай реката.

- Гъбка изненада, за да има от къде да си пазаруват храна

- Корабче с което да плават по реката

Разгледайте света на Klorofil във видеото:

Подходящо за деца на възраст 18+ месеца

Включва: 

2 героя и 12 аксесоара (1 кола, 1 люлка, 1 храст-място за почивка, 2 легла, 1 маса, 4 стола, 1 пейка, 1 фотьойл)

Размери: 

  • Затворено 28см. 
  • Отворено 38см. 
  • Диаметър 25см.
  • Размери на кутията: 29x33см.  

Натиснете покрива и "Хоп!"

Дървото разкрива всичките си тайни когато се отвори: спалня, баня, кухня, всекидневна и дори гараж!

Много дейности за откриване и възможност за разиграване на различни сцени с героите на магическата гора: асансьор, храст със скрито място за почивка отвътре, пързалка, кола, люлка...

Всичко необходимо за създаване на много истории и игра заедно!

 

 


 

Чудесно е. Най-обичаната играчка у дома. Харесва ми, че децата си играят сами, но и вече търсим дървото навън и проявяват интерес към повече неща.

Жестоко е, с такава играех преди 30г в кръстниците ми ????

 

 

Видео от майки, които също го обожават!

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти