Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 70Лева
  • 140Лева

Стягащи колани

Belly Bandit е създаден от жени за жени.

Познавайки добре проблемите, с които се сблъскват жените по време на бременност и изучавайки традициите и навиците на майки от различни култури стигнахме до извода, че жените имат нужда от "подкрепа". Продуктите на Belly Bandit са проектирани и прочвани от учени, които са съумяли да създадат невероятни продукти, които печелят жени по целия свят вече 10 години!

Стягащите колани помагат за оформяне на корема, талията и ханша, за да създадат комфорт и подкрепа. Носете го систематично в продължение на 6-10 седмици след разждане и ще види как тялото ви възстановява предишната ви форма много по- бързо.

Първият колан, който създават е Original Βelly Bandit, който завладява америка!

Неговите резултати бяха незабавно разпространени и жените от америка и Европа постоянно споделяха невероятните резултати, които имаха!

Ето видео с реални резултати на жени, които са използвали Belly Bandit 

Следвайки успеха те създадоха BFF с 6 укрепващи точки и 2 точки за пристягане на талията, корема и периферната реконструкция.

и Bamboo естествена и по-мека подкрепа.

Много холивудски звезди са възстановили предишната си форма благодарение на BellyBandit и са разпространили навсякъде  тайната на бързото възстановяване!

Ето я и Кортни Кардашиян, която е създала дизайна на собствения си колан и го е ноила всеки ден навсякъде.

Изгледайте видеото,  в което Котрни разказва за Belly Bandit и колко много и е помогнал!

Ето я и Кели Роуланд купува правилния колан за нейната бременност и търси подходящ за след разждането.

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив