Специална оферта 15%
A little lovely company: Малка нощна лампа - Луна
A little lovely company: Малка нощна лампа - Луна A little lovely company: Малка нощна лампа - Луна A little lovely company: Малка нощна лампа - Луна A little lovely company: Малка нощна лампа - Луна A little lovely company: Малка нощна лампа - Луна

A little lovely company: Малка нощна лампа - Луна

Стара цена: 31.30 Лева
26.60 Лева
Вие спестявате: 4.70 Лева (15%)
LTMO028
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

ВЕЧНИЯ СПЪТНИК - И СУТРИН, И ВЕЧЕР!

Моя малка светеща луна, ти си най-добрият ми приятел всяка вечер!

Лунната светлина има меко и много приятно сияние в тъмното и прекрасна текстура за малките ръчички, които изследват света. Лампата е идеална за деца, които не обичат да спят на тъмно или които се учат да спят сами в стаята си.

Лампата е с перфектен размер, за да я носи малчо със себе си, държейки я в малките си ръце!

Тази еко лампа е безопасна за децата, тъй като е направена от 100% свободни от BPA и PVC материали. Тя дарява с мека светлина, когато работи и не се  нагрява, тъй като лампата свети с LED светлина и може безопасно да се използва от детето. 

 Можете да изберете опция светлината да е включена, изключена или да настроите таймер, който държи лампата включена 15 минути и след това угасва. Това спестява енергията на батерията и е по-добро за околната среда! Съветваме ви да използвате този таймер, тъй като включените батерии издържат около 20 часа.

СЛАДКИ СЪНИЩА С ПРЕГРЪДКАТА НА МЕКА, НЕЖНА СВЕТЛИНА! 

ОБИЧАМЕ МАЛКИТЕ ЛАМПИ ЗАЩОТО:

  • Лампите са с идеален размер за малки ръчички, които искат да гушнат другарчето си и да си играят с негоЛампите са с идеален размер за малки ръчички, които искат да гушнат другарчето си и да си играят с него.
  • Децата Ви стават често през нощта до тоалетна!? Лампите А Little Lovely Company могат да се вземат навсякъде и по всяко време, тъй като работят на батерии и не се нуждаят от кабели или захранване.
  • Нежни са на допир и деликатни към непрекъснато изследващите и играещи с тях малки приятели, които тепърва започват да изследват света

Време за гушкане през нощта? Няма причина да се страхувате! Сега нощните притеснения ще изглеждат като игра!

  • Размери: 15,5 х 9 х 13 см
  • Материал: PVC без BPA и олово
  • Светлината работи с 3 батерии LR44 (включени)
  • Избор на таймер
  • 3 опции: включена, изключена или 15 минути работа

          

Всички екологични лампи на Little Lovely Company са безопасни за детето , тъй като са изработени от материали, които не съдържат 100% BPA и PVC. Те дават мека светлина, когато светят. Не се нагряват, защото имат LED лампа и могат да се използват безопасно от детето.
Bought this product
Много добра декорация и лампа за детската стая . Благодаря.
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Добавете поздравителна картичка

Сходни продукти