Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение
Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение

Гърне Potette plus 2 в 1- гърне и сгъваема тоалетна седалка за пътуване и обучение


 

34.40 Лева

Не е наличен
 
 
 
 Със сгъваемата седалка 2 в 1 на Potette ще бъде по-лесно отвсякога да научите детето си на гърне и вече няма да се притеснявате в какво състояние ще намерите тоалетните когато сте навън. 
                                    
 
  Седалката е лесна за използване и в действителност много практична. Съхранението и използването й са изключително лесни. Просто разгъвате крачетата и имате гърне, сгъвате ги и вече имате седалка за тоалетна чиния! При сгъването на крачетата, седалката става толкова малка, че можете да я поберете в дамската или бебешката чанта. Може да бъде навсякъде с Вас и нито Вие, нито детето Ви ще се чувствате дискомфортно.
 
                                                   
 
 Вкъщи можете да използвате седлаката, за да учите детето си на гърне, защото тя е изключително удобна, добре балансирана и помага на вашето дете да се чувства сигурно. Подходяща е както за най-малките, така и за големите деца. Може да се слага върху всички тоалетни чинии.

                                                     
 
 Комплектът съдържа тоалетна седалка и 3 броя абсорбиращи торбички, които можете да изполвате когато сте навън. Благодарение на тях когато сте на разходка няма да ви се налага да почиствате гърнето. Просто завивате торбичката и изхвърляте както с памерсите. Абсорбират до 150мл. течност. Когато те Ви свършат може да закупите допълнителни от ТУК или да вземете приставка за гърне, която да използвате многократно от ТУК
 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ:
   
 
 
Как да използваме Potette?!
 
 
Известна блогърка обяснява функциите на Potette Plus
 
 

Имаме го! За малки деца е много удобно! Носим го навсякъде!

Бях го купила преди време и бях малко мнителна, но сега откривам ползите му. Не го ползвам като гърне, а като малка преносима седалка, когато сме на път.

Закупихме го и останахме много доволни!

Страхотно е!
Удобно, практично, дъщеря ми го обикна! Използваме го както вкъщи, така и навън.
Препоръчвам!

Фантастичен продукт ... Всяко семейство с деца, което обича да пътува трябва да го има! Това е една от май-добрите ми покупки. Моите деца са три и вече две години използват едно и също гърне! Заслужава си :)

Взех го, защото с малката сме постоянно навън и на път, а обществените тоалетни обичайно са в потресаващо състояние. дъщеря ми свикна много бързо с него и ходенето на тоалетна без него определено е по-трудно. Даже сме си го и кръстили :) Страхотна работа ни върши

Изключително удобно и практично. На нас определено ни помогна да преминем по-бързо от памперс към гърне

Сходни продукти