Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Специална оферта 25%
AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка
AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка

AeroMoov Air Wrapper –дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка


Пазарна цена: 136.80 Лева  

102.60 Лева

Вие спестявате: 34.20 Лева (25%)
В наличност
+

С одеялата тип чувал за повиване - Aeromoov Air Wrapper разходките с бебето ви ще бъдат супер! Това е мек и топъл поларен плат, който е подходящ от есента до пролетта, обгръща бебето и се прикрепя към колички и столчета за кола. Благодарение на интелигентната технология  на Aeromoov - Aerosleep, Air Wrapper имат висока пропускливост и позволяват на бебешката кожа да диша, а на бебето да се наслади на топла завивка без потене! 
 

Дори и през зимата бебето ни може да се изпоти под завивките,  Aeromoov с неговата иновативна технология ще се погрижи това да не се 

случва. Air Wrapper  с  изключителната 3D технология има уникална дишаща структура на гърб , която позволява на въздуха винаги да циркулира между клетките. Така че бебето ви ще седи върху въздушен слой без да му е много горещо и без да се поти.

Безопасно и Практично!

Одеялото на Aeromoov разполага с специални отвори с велкро лепенки подходящи за 3 и 5 точкови предпазни колани, които гарантират перфектно покритие и предоставят кофорт и сигурност на мъника ви. Удобно се поставя и маха от седалката, така че да може да вдигнете или сложите бебето ви без то да се събуди.

Перфектното решение за резки промени в температурата!

Когато влизате в колата или на топло място, лесно и бързо може да отвиете или завиете одеялото на бебето. Одеялото тип чувал AeroMoov Air Wrappper има връвчици, които превръщат горната част в качулка, обгръщайки главата на бебето.

Има го в 2 размера, според тежестта на бебето и столчето за кола, което използвате:

Малък: до 72cm - за столче за кола група 0
Голям : до 90cm - за столчета за кола група 1, но също така и за колички
* Обичайно използваме големия размер за бебета на възраст над 9 месеца

 Меко, топло и проветриво 

 

 

 

 

Страхотен зимен продукт! Не излизаме без одеялцето, особено отиваме ли да се пързаляме!

Закупихме чувалчето с малко скептицизъм, който впоследствие разбрахме колко излишен е бил! Изкарахме цялата зима навън завити на топло, без да се потим!
Препоръчвам!

Чувалчето топли, без да изпотява дъщеря ми! Препоръчвам го.

Описание:

 • Може да се използва от есента до пролетта.
 • Има отвори с велкро лепенки за 3 и 5 точкови предпазни колани, които позволяват лесното вдигане и преместване на бебето от количката или столчето без то да бъде събудено.
 • Има вътрешна качулка 

Размери:

 • S: до 72 cm - за столчета за кола група 0 (Maxi-Cosi)
 • L: до 90 cm - за колички и столчета за кола група 
Цветове:

 

Налични са в 3 цвята: кафяво, червено, мента

Разгледайте видеото, за да разберете как се слага чувалчето Air Wrapper на столче за кола

Разгледайте видеото, за да разберете как се маха чувалчето Air Wrapper от столче за кола

Разгледайте видеото, за да разберете как се слага чувалчето Air Wrapper на количка

Разгледайте видеото, за да видите как се сваля чувалчето Air Wrapper от количка

Сходни продукти