Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка)
Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка) Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка)

Peppa - Пепа приятели за комфорт (за биберон-залъгалка)


 

20.50 Лева

PP-CB
В наличност
+

Приятелите от серията Комфорт са най-новото предложение на Babylonia за гушкане и комфорт.

Те са малки и имат прекрасни връвчици. Може да закачите биберон на тях.

Те са създадени от 100% памук в справедливи условия на тъговия.

Peppa  са утешители предназначени да стимулират разпознаването на познати аромати, помага за изграждане на чувство на сигурност и спокойствие, което е от соновно значение за детето ви.

Ако мама и татко спят с Peppa , те ще прехвърлят част от своя аромат върху утешителя. Давайки на бебето утешителя след това, то ще усеща този аромат и близоста ви и ще му създаде уютна и безопасна среда приятна за сън.

Peppa  са от съществено значение за моментите, в които няма как да сте 24/7 с бебето си. Те ще напомнят спойкствието от близсотта на родителите.