Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън
Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън

Бухалчето Олли / Ollie the owl, на Gro Company, перфектната компания за сън

GRO


 

89.50 Лева

AKA0030
В наличност
+

БУХАЛЧЕТО ОЛИ ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО В НАЛИЧНОСТ НА 31.07.2019!!!

Перфектната компания за сън!

Най-големият проблем на родителите е неспокойния сън на бебето им.

Бухалчето Оли ще помогне бебето Ви да спи спокойно часове наред.

Бухалчето Олли има 4 релаксиращи мелодии (биене на сърце, дъждовни капки, приспивна песен и статичен (бял) шум). В същото време нежната, топла светлина създава неповторима, успокояваща атмосфера. 

Специален сензор отчита плача на бебето, активира се и го успокоява.    

Когато бебето стане неспокойно, сензора включва една от двете възможни мелодии (статичен шум или приспивна песен) и по този начин бебето се успокоява и  заспива отново. Сензора "подслушва" бебето в продължение на 3 часа, веднъж активиран, той  автоматично се пренастройва.

  • Подходящ за новородени     
  • 4 релаксиращи мелодии     
  • Контролирано ниво на звука (ниско, средно, високо)     
  • Звучи 20 минути
  • Възпроизвежда звуци от преди раждането
  • 4 различни нива на светлината
  • Светлината свети 30 минути
  • Защитено велкро закопчаване - прикрепя се към кошарки, легла, детски колички или столчета за кола
  • Тестван и отговаря на EN71-1 / 2/3
  •  Работи с 4 x AA батерии (не са включени)

Бухалчето Олли ще стане част от рутинния процес на заспиване на бебето.

Постепенно детето ще свикне, че след като се пусне меката светлина на Олли и започне познатата мелодия, е време за сън!

Невероятен подарък за Вас и Вашето бебе!

Олли е страхотно! Сложила съм го на скрина до кошарката на моето бебче. Моето съкровище непрекъснато го гледа докато заспи, понякога даже му гука, приятелчета са! :) :) :)

Дъщеря ми е много доволна от бухала. Нейният съпруг често е в командировки и тя сама се грижи за малката си дъщеря, която е само на 4 месеца. Купих Олли, за да помогна на бебето по-лесно да спи. Досега се справят добре. Бухалчето е много меко. Чудесно е да го гушнеш. Слагаме го на люлката и бебето го докосва с ръка или с краче. Харесваме различните звуци.

Внучката ми заспива с бухалчето!

Близнаците ми го харесват. Поставям го близо до кошарките им, а те слушайки мелодията му заспиват.

Синът ми го обожава!

Бебка го обожава!

Получих го днес! Честно казано много съм доволна, мисля че е една чудесна покупка или подарък за бебче

Не бях доволен от желанието на съпругата ми да купим Олли, не вярвах че може да помогне на нашия ревльо. Оказа се, че греша. Сега синът ми заспива само с мелодията на Олли! Горещо го препоръчвам.

Първоначално ми изглеждаше скъпо ... и когато му сложих батерии отново не бях въодушевен... помислих си, още една скъпа играчка, която реагира на звуци. Но започнахме да го ползваме всеки ден ... Обичам го! Харесва ми, че всичко е регулируемо и особено настройките за осветление. С каишката му мога да го закачвам на много места. И звуците ... СТРАХОТНИ! Като цяло съм много ДОВОЛНА от този бухал и ви прощавам, че батериите не са включени.

Бухалчето е невероятно! Моето малко момче го обича. Взехме го, когато синът ми беше на около 2 месеца, а сега е на 3,5 месеца. Той веднага го прие и заспиваше с него. Все още не го гушка, защото е малък, но вярвам, че скоро ще станат неразделни приятели.
Поздравления за вашия красив продукт. Това е първата играчка, която му купих и не съжалявам изобщо. Горещо я препоръчвам на моите познати.

Как да използвам Олли? 

Отворете Олли, като използвате бутона за включване / изключване на гърба му. Включването на ключа от дясната страна активира сензора за звук.  Първото щракване на ключа на дясната ръчичка ще пусне нежна приспивна песен, а второто статичен шум. Те ще звучат в продължение на 20 минути, преди да се активира сензора за плач. Включване на ключа на лявата ръчичка  пуска успокояващи звуци на сърдечна дейност и дъжд. Те звучат в продължение на 20 минути преди да се изключи играчката. С десния крак ще се включи осветлението в корема с избора на четири нива на яркост. Левият му крак променя силата на звука и го включва в тих режим.

Кои звуци са налице, когато сензорът за отчитане на плач е включен? 

Сензора се включва, като завъртите бутона надясно и се възпроизвежда  нежна приспивна песен и статичен шум. Звуците от удари на сърце и дъжд се задействат чрез завъртане на бутона отляво, но не включват сензора.

Какво представлява сензора за отчитане на плача? 

Crying Sensor позволява на Олли да чува бебето. Когато сензорът е включен, Олли автоматично пуска релаксиращите мелодия и звуци, които помагат на бебето да се успокои и да заспи. Олли може да чуе всички шумове в стаята, но е специално програмиран да реагира на плач или остри звуци, които могат да разстроят бебето ви.

Как действа?  

След като включите сензора,  Олли слуша тихо през следващите 3 часа. Ако бебето ви заплаче през това време, избраният звук (нежна мелодия или статичен) ще се възпроизведе за 20 минути. Всеки път, когато чуе бебето ви Олли ще се активира за 20 минути. Ако бебето е неспокойно цяла нощ, Олли ще се включва на всеки 20 мин докато не го успокой.

Какво ще стане, ако натиснете бутон, когато Олли е в режим на сензорен цикъл? 

Ако натиснете някой друг бутон, докато сте в режим на сензорен цикъл, ще деактивирате сензора и Олли ще спре да слуша. 

Къде трябва да поставя Олли? 

Олли трябва да бъде поставен близо до бебето ви, така че бебето да може да го види, а сензорът на плача да може да се включи при нужда. Играчките не трябва да се поставят върху матраците за бебета, така че просто закачете Олли с велкро лепенката на кошарата или  го поставете на съседните мебели.

Как мога да изключа Олли? 

Ако минат 3 часа, без Олли да чуе бебето, сензорът за плача се изключва автоматично. Можете да използвате главния ключ, за да изключите напълно Олли.

Колко нива на светлина има Олли? 

Има 4 нива, включително "без светлина", които могат да бъдат активирани чрез десния крак на Олли.

Как да регулирам силата на звука? 

Контролът на силата на звука може да се настрои на левия крак на Олли. 

Как мога да включа звука? 

Звуците могат да се активират чрез крилата на Олли.

Как да разбера кога батериите се изчерпват? 

Нивото на осветеност става по-слабо, а възпроизвежданият звук става по-малко ясен.

Как мога да спестя батерията? 

Използвайте Олли за аудио функции, само ако не е необходимо осветление.

Какви звуци може да долавя Олли? 

Сензорът на плача работи най-лдобре, когато Олли е на по-малко от 1 метър от вашето дете. Когато нивата на шума достигнат 50dBA в рамките на 1 минута, той ще се включи и възпроизведе избрания от вас звук.

Как мога да направя сензора за плач по-чувствителен? 
Ако искате Олли да реагира по-бързо на шума, уверете се, че няма пречка между детето ви и Олли. Поставете Олли по-високо отстрани и се уверете, че коремът му се вижда от кошарата.

Как мога да направим сензора за плач по-малко чувствителен? 

Ако Олли е много чувствителен, преместете го по-далеч от детето.

Как да почиствам Оли? 

Можете само да измивате повърхността  на Олли, заради  електрическите му компоненти. Не го поставяйте в пералня  или сушилня. Просто го избършете с влажна кърпа. Не използвайте химикали, тъй като те могат да повлияят на тъканите или  на вашето дете.

Мога ли да използвам акумулаторни батерии? 

Да, можете да използвате акумулаторни батерии. Не смесвайте стари и нови батерии. Акумулаторните батерии трябва да бъдат извадени от играчката преди зареждането.

Мога ли да сложа Олли в кошарата? 

Lullaby Trust препоръчва в бебешката кошарка да няма играчки или възглавници. Олли  може да се окачи навън от леглото на бебето. Освен това да се постави и в близост до леглото.

Ами ако Олли не издава звук или светлина? 

Първо трябва да проверите дали главният ключ е включен. Ако все още не работи, проверете батериите и ги сменете, ако е необходимо. Ако все още имате проблеми, свържете се с представител на Gro.

Какви батерии са нужни за Олли? 

4 АА батерии - те не се доставят с продукта.

За каква възраст е подходящ Олли? 

Олли е подходящ за новородени и деца.

Сходни продукти