Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя
Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя

Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers: Цветни, маслени маркери 9 броя


29.40 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
JJB-WWM
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Wishy Washy Markers са революционен начин за рисуване върху хартия, пластмаса, бяло/черна дъска, прозорци и др. Цветовете са ярки и живи!  С тях се рисува върху гладки повърхности, а след това се почиства с лекота. Моля, обърнете внимание, че маркерите НЕ се изтриват от хартия!

Съдържа 9 цвята: червено, лилаво, жълто, оранжево, черно, зелено, синьо, розово и бяло! Връхчетата им са с дължина по 4,5 мм.

Тъй като децата-творци, почти никога не са категорични в творбите си, те могат да изтриват и рисуват отново и отново. Просто ги снабдете с пакет мокри кърпички, а те просто ще.. ТВОРЯТ!


.

Тъй като основата им е вода, а не алкохол , те са по-безопасни за децата.

Важно да отбележим: 

- Те са нетоксични, без BPA
- Не се изтриват върху обикновена хартия.
- Не са подходящи за дрехи 
- Не са подходящ за чувствителни повърхности

Върхът на маркера е 4,5 мм.

Bought this product
Подходящи са единствено за специално създадените подложки или книжки от серията. Тествахме ги върху светли шкафове с напълно гладка повърхност. Черното няма измиване нито с вода, нито с какъвто и да било препарат или гъба, при това веднага след рисуване. Светлите цветове се изтриват сравнително лесно. По дрехите също остават петна след изпиране. Като цяло са по- скоро неоправдана покупка поне за мен.
0
0
Reply
Здравейте!

Съжаляваме за това, което Ви се е случило! Ние сме сигурни в качеството на тези маркери и сме ги пробвали на различен тип повърхности. Възможно е да има някакъв дефект с маркерите, които Вие сте купили. Съветваме Ви, ако е така да се насочите към нашата форма за връщане и замяна на дефектен продукт!

https://www.reia.bg/vrschane-ili-zamyana-otkaz-ot-dogovor-i-zamyana.html
0
0
Напиши отзив
3.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
1
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти