Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Първи стъпки (№18-22)

Bobux произвеждат най-добрите обувки, които родителите могат да купят за децата си!
Главната коцепция на Bobux  е да съхрани предимствата на голите крачета обути в удобни и меки обувки! 
Bobux е първата компания, която установява, че формата на краката се промения не спрямо възрастта, а спрямо етапа на вървене. Меката кожа, отличната форма и гъвкава подметка правят Bobux най-добрият избор за първите стъпки!
 
 
                      
 Step up са създадени за деца от 7 месеца до 2 години или повече в зависимост от етапа на развитие на детето.  Те са малки стилни обувчици (кой не иска готини обувки за детето си) и в същото време протежават всички необходими качества на  правилната обувка за първите стъпки на детето.
 
 
 
Когато детето ви започне да прави първи стъпки с помощ бързо ще започне и само да изследва придържайки се за мебелите. Това е моментът, е който ще имате нужда от  Step Up - за първите стъпки и ходене на вън.  Пръстите на кракарта трябва да могат лесно да се мушкат в обувкат, да се движат вътре, да бъдат защитени и да растат свободно,  защото арката и петата са все още плоски. 
 
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ на обувките в етап STEP UP:
  • Комфортно място за пръстите отпред
  • Закръглена задна част, която перфектно пазва на неузрялата пета
  • Мека плоска стелка, която да е гъвкава и устойчива
  • Висококачествен материал и дизайн подходящ за млади пешеходци
  • Тествани са на откито. Постепенно изследвне на света
  • Направени със специална форма, която се адаптира към StepUP. Анатомичен дизайн за естествено развитие на крака.
 
Децата на Холивудските звезди също носят BOBUX
 
В категорията на StepUp има и категория XPLORER - уникална серия обувки специално създадена от Bobux за този етап от развитието и за много игри. Те са страхотни защото имат гъвкава стелка, направени са от висококачествени материали и подобрена предна част за пръстите.
 
Bobux печели златна награда и първо място като "Най-добрите детски обувки" от madeformums.com, най-големият и популярен сайт за мами във Великобритания.