Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Специална оферта 20%
Bobux Kid+ (No: 27-33) Shire: Детски кожени ботуши - Silver
Bobux Kid+ (No: 27-33) Shire: Детски кожени ботуши - Silver Bobux Kid+ (No: 27-33) Shire: Детски кожени ботуши - Silver

Bobux Kid+ (No: 27-33) Shire: Детски кожени ботуши - Silver


Пазарна цена: 166.40 Лева  

133.30 Лева

Вие спестявате: 33.10 Лева (20%)
Доставка до 6-7 дни
 
833104
+

ДОСТАВКА ДО 5 РАБОТНИ ДНИ

Изчистените линии и красивата кожа правят ботушите Shire идеални за всякакви поводи! Благодарение на дискретният цип и еластичен шев на този модел от серията Kid+, тези ботушки много лесено се обуват и събуват. С елегантни цветове, за да може да се комбинират с всякакво облекло. 

  • 100% естествена кожа
  • Еластичен шев и дискретен цип за лесно обуване и събуване
  • Кожа която позволява на крака да диша
  • Гъвкава и устойчива подметка

Изглежда, че веднага щом децата се научат да ходят, те започват и да тичат.. едновременно с ходенето. А когато те започнат да тичат, вярвайте, няма да закъснеят скачането, катеренето, падането... Серията KID+ е проектирана да посрещне и устои на новите и взискателни нужди в този изключително динамичен етап от детския живот.

С Bobux ноу-хауа за здравето на краката е налице. Ако добавите към него и изключително елегантните дизайни, които очароват родителите и децата с мнение, получавате серията обувки KID+, здраво стъпила на мястото си и предпочитана от много семейства по света.

От това, което им се струва, че усещат, движейки се, има много неща, които децата могат да научат за краката си, независимо дали боси или с обувки. Тези забавни дейности ще им помогнат много в това начинание. Все пак ще носят обувки  през целия си живот и един ден ще стигнат до същото заключение като на екипа на Bobux - краката са много важни!

1. Експериментирайте с различни повърхности и текстури.
Много от нас носят обувки през по-голямата част от деня. Свикнали сме да носим и усещаме чорапите по краката си и подметките под тях, докато усещането за стъпване бос по трева ни кара да чувстваме странно! Много е важно босите крака на децата да бъдат излагани на различни повърхности, така че техните сензорни нерви да растат възможно най-добре и да се развиват. Намерете различни повърхности за малките си, по които  да тестват краката си. Това могат да бъдат дървени подове, килими, трева, камъчета или почва. Помолете ги да опишат как усещат всеки материал: Твърдо ли е или меко? Топло или студено? Краката им могат да им дадат много информация за света около тях - те се нуждаят само от свободата да го направят!

2. Помислете за всички начини, по които могат да движат краката си!

Със свободата на босите крака, децата могат да научат всички важни неща, които могат да правят с тях. Попитайте ги: По колко различни начина могат да движат краката си? Могат ли да свият пръстите си? Докъде могат да огънат краката си? Могат ли да протягат пръстите си или да ги повдигат нагоре? Направете го като игра и след това опитайте същото, докато носят обувките си. Правилните обувки трябва да позволят на крака да се огъне, да се съберат и изпънат пръстите колкото е възможно повече.

3. Направете очертанията на краката им.
Накарайте децата си да стъпят на лист хартия и ги помолете да очертаят контурите на краката си с молив, колкото може по-прецизно. Нека ги опишат: Дълги ли са или къси? Пълни или тънки? Пръстите им с по-квадратна или с по-обла форма са? След това вземете любимата им обувка и направете очертанията й на друг лист. Нека децата поставят и петте си пръста в очертанията на обувката и да поставят един върху друг листата. Ако имате настроение за игра, можете да използвате цветове и да създадете "произведения на изкуството" със своите ръце, крака и стар чифт обувки.

Преподаването на децата Ви за краката им е чудесен начин да им покажете колко мощни, умни и уникални са те и заслужават цялата им любов и грижа!

Ние може и да не знаем, но краката на децата са страхотни. В кратък период от време, те преминават през комплексен процес на развитие, който никога не трябва да бъде ограничаван от неподходящи обувки. Bobux е предназначен за уникалните нужди на децата и подпомага тяхното здравословно развитие. Вижте колекцията Bobux

Тези хитри упражнения ще насърчат децата да мислят за връзката между краката и обувките им. Така че, когато носят обувки, те ще мислят за краката и пръстите си и ще искат да се чувстват комфортно в тях.

За да разберете правилната форма на краката на детето Ви, първо направете отпечатък на крака му както е показано на ввидото по-долу:

После сравнете с тази таблица, за да олучите точния рзмер на крачето на Вашето дете:

Сходни продукти