Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Bobux Kid+ (No: 27-33) Louise: Детски обувки за момиче - Caramel
Bobux Kid+ (No: 27-33) Louise: Детски обувки за момиче - Caramel Bobux Kid+ (No: 27-33) Louise: Детски обувки за момиче - Caramel

Bobux Kid+ (No: 27-33) Louise: Детски обувки за момиче - Caramel


 

166.40 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
833802
+

ДОСТАВКА ДО 5 РАБОТНИ ДНИ

Изглежда, че веднага щом децата се научат да ходят, те започват и да тичат.. едновременно с ходенето. А когато те започнат да тичат, вярвайте, няма да закъснеят скачането, катеренето, падането... Серията KID+ е проектирана да посрещне и устои на новите и взискателни нужди в този изключително динамичен етап от детския живот.

С Bobux ноу-хауа за здравето на краката е налице. Ако добавите към него и изключително елегантните дизайни, които очароват родителите и децата с мнение, получавате серията обувки KID+, здраво стъпила на мястото си и предпочитана от много семейства по света.

 

Louise е класически и любим дизайн! T-образната каишка на свода, поддържа крачето стабилно и прави модела избор №1  за актвините крачета на малките госпожици.  

С Bobux здравето на караката е даденост! Включвайки още изчистени, модерни и красиви модели, те са предпочитани сред родители и деца.

 Този Kid+ модел включва:

  • Гъвкава подметка спрямо най-добрите медицински практики 
  • Висококачествени материали
  • Велкро закопчалка за най-точно прилягане по крачето
  • Анатомичен I-Walk калъп, който поддържа естественото развитие на крака
  • T-образна каишка за по-голяма стабилност

От това, което им се струва, че усещат, движейки се, има много неща, които децата могат да научат за краката си, независимо дали боси или с обувки. Тези забавни дейности ще им помогнат много в това начинание. Все пак ще носят обувки  през целия си живот и един ден ще стигнат до същото заключение като на екипа на Bobux - краката са много важни!

1. Експериментирайте с различни повърхности и текстури.
Много от нас носят обувки през по-голямата част от деня. Свикнали сме да носим и усещаме чорапите по краката си и подметките под тях, докато усещането за стъпване бос по трева ни кара да чувстваме странно! Много е важно босите крака на децата да бъдат излагани на различни повърхности, така че техните сензорни нерви да растат възможно най-добре и да се развиват. Намерете различни повърхности за малките си, по които  да тестват краката си. Това могат да бъдат дървени подове, килими, трева, камъчета или почва. Помолете ги да опишат как усещат всеки материал: Твърдо ли е или меко? Топло или студено? Краката им могат да им дадат много информация за света около тях - те се нуждаят само от свободата да го направят!

2. Помислете за всички начини, по които могат да движат краката си!

Със свободата на босите крака, децата могат да научат всички важни неща, които могат да правят с тях. Попитайте ги: По колко различни начина могат да движат краката си? Могат ли да свият пръстите си? Докъде могат да огънат краката си? Могат ли да протягат пръстите си или да ги повдигат нагоре? Направете го като игра и след това опитайте същото, докато носят обувките си. Правилните обувки трябва да позволят на крака да се огъне, да се съберат и изпънат пръстите колкото е възможно повече.

3. Направете очертанията на краката им.
Накарайте децата си да стъпят на лист хартия и ги помолете да очертаят контурите на краката си с молив, колкото може по-прецизно. Нека ги опишат: Дълги ли са или къси? Пълни или тънки? Пръстите им с по-квадратна или с по-обла форма са? След това вземете любимата им обувка и направете очертанията й на друг лист. Нека децата поставят и петте си пръста в очертанията на обувката и да поставят един върху друг листата. Ако имате настроение за игра, можете да използвате цветове и да създадете "произведения на изкуството" със своите ръце, крака и стар чифт обувки.

Преподаването на децата Ви за краката им е чудесен начин да им покажете колко мощни, умни и уникални са те и заслужават цялата им любов и грижа!

Ние може и да не знаем, но краката на децата са страхотни. В кратък период от време, те преминават през комплексен процес на развитие, който никога не трябва да бъде ограничаван от неподходящи обувки. Bobux е предназначен за уникалните нужди на децата и подпомага тяхното здравословно развитие. Вижте колекцията Bobux

Тези хитри упражнения ще насърчат децата да мислят за връзката между краката и обувките им. Така че, когато носят обувки, те ще мислят за краката и пръстите си и ще искат да се чувстват комфортно в тях.

За да разберете правилната форма на краката на детето Ви, първо направете отпечатък на крака му както е показано на ввидото по-долу:

После сравнете с тази таблица, за да олучите точния рзмер на крачето на Вашето дете:

Сходни продукти