Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Обувки с подплата от вълна Мерино

MERINO FLEECE COLLECTION


МЕРИНО: Силата на 100% натуралните материали

Вълната прави чудеса за детските обувки, затова и ние създадохме колекцията Мерино.  Тя съдържа красиви обувки, комбиниращи най-добрата естествена кожа и подплата от вълна Мерино, за да се грижи за комфорта и здравето на краката през цялата година. 

 

  

Характеристики и ползи на  MERINO

Подходяща температура
Merino  са активни влакна, което значи, че реагира на телесна температура. Това чудесно свойство ги прави идеалните зимни обувки.  В тези обувки краката се чувстват топло и удобно, но в същото време предотвратяват евентуално изпотяване и прегряване, което също води до настиване.

Физическо здраве
Със своя антимикробен абсорбиращ мерино и естествена способност на кожата да диша, колекцията Мерино поддържа краката сухи, здрави и намалява миризмите.

Изключително меки
Най-добрата и мека вълна в света мерино се грижи за деликатните крака, държащи ги на меко и удобно в идеалната за тялото температура. 

Проектирани за зимата
Създадени да отговоарят както на последните модни тенденции за зимата, така и на изискването за издържливост на времето, колекцията Мерино залага на есенни тонове и минималистични детайли, така че да ги направи най-добият избор в модата.

  

 
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
107.00 Лева   85.45 Лева
Специална оферта
- 20%