Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Специална оферта 20%
Bobux iWalk Delight Mary Jane: Детски обувки - Blush
Bobux iWalk Delight Mary Jane: Детски обувки - Blush Bobux iWalk Delight Mary Jane: Детски обувки - Blush Bobux iWalk Delight Mary Jane: Детски обувки - Blush

Bobux iWalk Delight Mary Jane: Детски обувки - Blush


Пазарна цена: 146.80 Лева  

117.40 Лева

Вие спестявате: 29.40 Лева (20%)
628024
+

Класическите Mary Jane завършват външния вид на всяка млада дама. Щипка блясък е добавен с минималистичното златно лого на каишката, а нежните пастелни цветове правят колекцията Delight подходящи обувки за всяка малка госпожица. 

  • 100% кожа отвътре и отвън
  • Затваряне с каишка за улеснение и точно прилягане
  • Изключително меки със 100% кожа във вътрешността, за да може крачето да диша 
  • Здрава подметка, която осигурява издържливост и гъвкавост
  • Чудесни за опитните в ходенето

Порастването от бебе към малко дете е важен етап за всеки малчуган, тъй като започват да усъвършенстват своята все по-уверена проходка.  Bobux l-Walks  са създадени специално за този етап от развитето на детето. 

Знаейки за промените, които настъпват с карчето през това време, ние създадохме специални форми и дизайни, които подпомагат здравословното развитие на крайниците.     

От това, което им се струва, че усещат, движейки се, има много неща, които децата могат да научат за краката си, независимо дали боси или с обувки. Тези забавни дейности ще им помогнат много в това начинание. Все пак ще носят обувки  през целия си живот и един ден ще стигнат до същото заключение като на екипа на Bobux - краката са много важни!

1. Експериментирайте с различни повърхности и текстури.
Много от нас носят обувки през по-голямата част от деня. Свикнали сме да носим и усещаме чорапите по краката си и подметките под тях, докато усещането за стъпване бос по трева ни кара да чувстваме странно! Много е важно босите крака на децата да бъдат излагани на различни повърхности, така че техните сензорни нерви да растат възможно най-добре и да се развиват. Намерете различни повърхности за малките си, по които  да тестват краката си. Това могат да бъдат дървени подове, килими, трева, камъчета или почва. Помолете ги да опишат как усещат всеки материал: Твърдо ли е или меко? Топло или студено? Краката им могат да им дадат много информация за света около тях - те се нуждаят само от свободата да го направят!

2. Помислете за всички начини, по които могат да движат краката си!

Със свободата на босите крака, децата могат да научат всички важни неща, които могат да правят с тях. Попитайте ги: По колко различни начина могат да движат краката си? Могат ли да свият пръстите си? Докъде могат да огънат краката си? Могат ли да протягат пръстите си или да ги повдигат нагоре? Направете го като игра и след това опитайте същото, докато носят обувките си. Правилните обувки трябва да позволят на крака да се огъне, да се съберат и изпънат пръстите колкото е възможно повече.

3. Направете очертанията на краката им.
Накарайте децата си да стъпят на лист хартия и ги помолете да очертаят контурите на краката си с молив, колкото може по-прецизно. Нека ги опишат: Дълги ли са или къси? Пълни или тънки? Пръстите им с по-квадратна или с по-обла форма са? След това вземете любимата им обувка и направете очертанията й на друг лист. Нека децата поставят и петте си пръста в очертанията на обувката и да поставят един върху друг листата. Ако имате настроение за игра, можете да използвате цветове и да създадете "произведения на изкуството" със своите ръце, крака и стар чифт обувки.

Преподаването на децата Ви за краката им е чудесен начин да им покажете колко мощни, умни и уникални са те и заслужават цялата им любов и грижа!

Ние може и да не знаем, но краката на децата са страхотни. В кратък период от време, те преминават през комплексен процес на развитие, който никога не трябва да бъде ограничаван от неподходящи обувки. Bobux е предназначен за уникалните нужди на децата и подпомага тяхното здравословно развитие. Вижте колекцията Bobux

Тези хитри упражнения ще насърчат децата да мислят за връзката между краката и обувките им. Така че, когато носят обувки, те ще мислят за краката и пръстите си и ще искат да се чувстват комфортно в тях.

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти