Специална оферта 5%
Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson
Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson

Кутия 2 "Великденско жирафче " Кутия за момче или момиче по желание с ТОП 3 продукта за бебе - Жирафчето Софи, утешител зайче и слънчеви очила Ourson

Пазарна цена: 152.30 Лева
144.60 Лева
Вие спестявате: 7.70 Лева (5%)
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Уникална Великденска кутия за новородено, съдържаща ТОП 3 любими продукта за подарък. Може да избирате за момиче или момче

Ако желаете да посочите конкретни цветове, трябва да се свържете с нас на телефон в работно време, в противен случай екипът ще избере продуктите спрямо наличностите и уточнението "момиче или момче" .

Очилата са с размери, моля посочете в "Бележки на клиента" преди завършване на поръчката. 


Кутията съдържа: 

1.Софи жирафчето "Sophie la girafe"

2. Слънчеви очила Ourson (1-2 & 2-4 годинки) ( Внимание: трябва да посочите размер, преди завършването на поръчката) Разгледай ги ТУК!

 

3. Нежен и висококачествен утешител във формата на зайче. Разгледай налични цветове ТУК.


Научете повече за продуктите по-долу:

1.Софи жирафчето "Sophie la girafe"

Софи Жирафчето е отличена с множество награди през годините в целия сват, но през 2022 година получи отличията си и в БЪЛГАРИЯ за НАЙ-ДОБРАТА АКТИВНА ИГАЧКА 0-24 месеца и НАЙ-ДОБРА ЗАЛЪГАЛКА ПРИ НИКНЕНЕ НА БЕБЕШКИТЕ ЗЪБКИ за 2022 година.

Най-известната играчка в света, която стимулира всичките сетива на бебето. Софи е родена в Париж през 1961 г. и от тогава се е разпространила в целия свят. 

Повече от 50 милиона деца са играли със Софи досега и си я спомнят с любов!

Създадена от 100% естествен каучук, бебето  ви ще се влюби в нея. Не е случайно, че толкова много знаменитости са заснети със Софи! 

Софи е обожавана от всички бебета и скоро, ще се превърне в любима играчка на вашето бебе. 

Подходяща е от възраст : 0+

 

Стимулира 5-те сетива:

  Зрение

 На 3-месечна възраст зрението на бебето е все още ограничено и то може да различава само обекти с висока степен на контраст. Тъмните и контрастни места по цялото тяло на Софи, привличат бебешкия поглед и осигуряват визуалната стимулация. Съвсем скоро тя става познат и успокояващ за бебето обект.

 Слух

Пищялката на Софи жирафчето весели бебето и стимулира слуха му. Първоначално, смешното звучене, което издава, когато се натисне, стимулира слуха му. На по-късен етап му помага да разбере връзката между причина и ефект.

 Вкус

Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, тя е напълно безопасна за дъвчене. Някои от елементите на Sophie la girafe наподобяват биберона на шише за хранене. Нейната мека текстура и многобройни дъвчащи се части (уши, рога, крака), я правят идеална за успокоение на възпалените венци на бебето.

 Осезание:

Осезанието е първото средство, чрез което бебето комуникира с външния свят в първите си месеци. Нежното и меко усещане на Софи жирафчето, наподобява кожата на майката. То стимулира физиологичните и емоционални усещания, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и благополучие.

 Обоняние:

Специфичният аромат на естествения каучук от дървото Hevea прави Sophie la girafe много специална за детето Ви и то лесно я открива сред всичките си други играчки. 

Easy Handle

Благодарение на формата си и размера от 18 см, Sophie la girafe е идеална за малките ръце на бебето. Тя е много лека, а дългите й крака и шията я правят лесна за хващане, дори от най-ранните дни на детето.

2.Слънчеви очила Ourson (1-2 & 2-4 годинки): 

Този френски модел очила с форма на мечка е фаворитът на всеки родител!Слънчевите очила Ourson не се чупят лесно, имат специален дизайн, които пасва перфектно на ушите и носа на малките деца в зависимост от възрастовата група, а лещите са с 3-та категория защита!

Със специален огледален ефект, но без да са поляризирани, защото не е подходящо за малки деца!
Така че те са неустоими, осигурявайки максимална защита и безопасност от ултравиолетово лъчение!

ПРАКТИЧЕСКИ НЕЧУПЛИВИ

- Перфектно проектирани да бъдат в ръцете на малки деца със специална зигзагообразна технология с една рамка без винтове, фуги и метални части, които могат да се закачат някъде или да бъдат погълнати. Те няма да могат да бъдат сучени от ръцете на дете. 


- С нов мек и удобен ластик за захващане.

  

СВРЪХЗАЩИТА

- Поликарбонатни защитни лещи от категория 3 с огледален ефект.

- 100% защита от UVA, UVB и UVC лъчение.

- Лещи: 3,4 см (1-2 години) и 3,6 см (2-4 години) за пълна защита на детските очи.

- Вграден специален филтър KiETLA за намаляване на отражението.

       

ЛЕКИ И УДОБНИ

- С ергономична, мека, гъвкава лека рамка за абсолютен комфорт, за да не притискат муцуната и ушите им.
- От хипоалергичен еластомер, който не дразни децата.

С ВНИМАНИЕ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

- Рециклируема рамка (с изключение на лещите).
- Картонена кутия за многократна употреба и рециклиране. 

 2.Hoppa Care - Утешители за сладък сън: 

Очарователен европейски дизайн, куклата Hoppa е нещо повече от обикновена кукла, тя става и утешител, и друг герой в живота на бебето и преди всичко става най-добрият приятел на бебето! 

Характеристики:

100% Органичен продуктGOTS сертифициран, безопасен за бебето

 - Екологично, етично произведено в рамките на справедливата търговия в Индия

 - Куклите Hoppa са вдъхновени от Монтесори 

-  Неутралното лице помага на бебето да развие своето въображение и творческа игра 

- Малък, плосък, лек и готов за носене навсякъде

-  Гамата е широка (муслин + хавлиена), забавна и достъпна

 - Лесно закрепване на залъгалката към утешителя: (на опашката, ушичките и т.н с връзване) 

- Отговаря на стандарта за безопасност на продуктите на ЕС EN71 и маркировка CE. 

 - Материали: 100% органичен муселин с пълнеж от 100% органичен, екологичен и хипоалорагичен веган материал от царевични фибри за главата. 

- Приблизителни размери: Около 30см дължина 

РЪЧНА ИЗРАБОТКА – Продуктите на Hoppa се правят изцяло ръчно и като такива ще има леки вариации в размера, цвета и дизайна в съответствие с уникалната природа на този продукт. Размерите са дадени само ориентировъчно.Простите, естествени играчки са признати за много важни за пълноценното развитие на малките деца. 

Този тип кукли са копирани многократно. Имайте предвид, че по-евтините са пълнени с полиестер вместо с естествени влакна. Полиестерът не пренася аромати, следователно куклата не може да се счита за естествена "свързваща" кукла! 

Съвет: С кукли Hoppa вашето бебе е наистина спокойно и се чувства добре дори и когато трябва да се разделите за малко!Мама и татко могат да държат куклата няколко дни и след това да я дадат на бебето си. Познатата миризма, която се поема от куклата, създава у бебето усещането за сигурност и нежност, дори когато то напуска близките си.

** Куклите Hoppa, произведени изключително в Индия спрямо условията на „Честната търговия» (Fair Trade), която насърчава по-коректни такси и транзакции в страните от Третия свят, зачита човешките права и защитава нашата околна среда.

 

Сертифициран продукт:


Внимание: Ще получите продуктите в кафява картонена кутия в оригиналните опаковки. 

S616400 + OU + HOP-TI-MUS

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти