Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка
Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка

Babylonia слинг с халки 924 Червено чили - с подплънка

152.90 Лева
BS924
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Слингът с халки Babylonia е 100% органичен памук, издръжлив и много лесен за употреба!

Той е най-доброто качество слинг с халки, който някога сте използвали!

Слингът с халки се характеризира с краищата, с които лесно се регулира на тялото, а за бебето е безопасно и удобно. Платът лесно се плъзга между халките когато го затягате и се притяга точно където трябва когато намерите правилната позиция без да се налага да го разхлабвате. Двете алуминиеви халки лесно се регулират на различни позиции и платове, предлагайки най-добрата опора за бебето. 

100% органичният памук пасва най-добре на тялото на бебето. Платът е тъкан по такъв начин, че да бъде еластичен с голяма издръжливост и разбира се бебето ще хареса неговата текстура. Той има специален шев на гърба, който помага за правилното разпределяне на тежестта на бебето върху тялото. 

Също така има подплънка за рамото, има вариант и без подплънка. Подплънката на рамото е много полезна, защото обгръща рамото и помага да не чувствате натиск. За жени с тънки рамене е по-подходящо да използват слинг без подплънка. 

Може да носите бебето си и същевременно с това да вършите задълженията си, да пазарува и да се разхождате! Докато бебето ви се наслаждава на обятията ви, ръцете ви ще бъдат свободни и ще може да се движите свободно. Бебетата се наслаждават на контакта с майката и се чувстват спокойни, но също така по-уверени, защото виждат света от същата височина, като възрастните. Може да го използвате от новородено до 3-4 години.

Изгледайте видеото, в което с две движения лесно може да прегърнете бебето!

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Върви с книжка с подробни указания как да носите вашето бебе. Разгледайте видеото на Оливия Мам
 
 
 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Добавете поздравителна картичка с плик