Поръчайте сега: 0888 06 17 79

AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка
AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка

AeroMoov Air Wrapper – дишащ поларен чувал тип одеяло за количка


 

186.20 Лева

+

Не позволявайте на студа да ви попречи да излезете заедно. За тази цел на помощ идва Air Wrapper. Мек и толкова топъл, но никога горещ! Уникалният въздушен слой във вътрешността му осигурява постоянно регулиране на въздуха и топлината. Така вашето дете винаги ще бъде безопасно и комфортно, без да се поти и прегрява, по време на разходките в студени дни.

 • Луксозно одеяло с интегриран 3D въздушен слой
 • В 2 размера: за столче за кола и за количка
 • Постоянно и безопасно регулиране на топлината и въздуха на вашето дете
 • Луксозен, мек и топъл

 Къде се крие тайната?

Air Wrapper ще предпази масимално ефективно детето ви от студа и ниските температури. Двойният слой от мек полар предлага топлина и сигурност. А уникалната, вградена в него, подложка против изпотяване с 3D структура, продължително набавя въздух към тялото и регулира температурата му.

 Сигурен по пътя!

Презрамките на столчето за кола или количката могат да бъдат промушени през "умните велкро отвори" на Air Wrapper, така че 3-точковите или 5-точковите колани да могат да се закопчаят свободно, за сигурноста на вашето дете.

 Лесно повдигане!

Умното откопчаване на Air Wrapper го прави универсално! Така той пасва както на количка, така и на столче за кола. Когато детето ви заспи по време на път, вие лесно можете да извадите детето от превозното средство, без да го будите.

 Топло или студено? Винаги има решение!

Когато е топло в колата, лесно можете да откопчаете чувалчето. Излизате навън, а е студено? Можете да осигурите плътно прилягане най-горе, посредством връзките на Air Wrapper. Те също така осигуряват допълнителна защита на главата на детето ви, тъй като затягайки ги, те се превръщат в качулка.

С одеялата тип чувал за повиване, Aeromoov Air Wrapper, разходките от началото на есента, до края на пролетта ще бъдат прекрасни! Благодарение на интелигентната 3D технология на Aeromoov, Air Wrapper имат висока въздухопропускливост и позволяват на бебешката кожа да диша, а на детето да се наслади на топла завивка без да се поти! Дори зимата потенето е възможно под завивките, но благодарение интелигентната си 3D технология, Air Wrapper не позволява това да се случи! Тайната е в дишащия гърб на одеялото, който позволява на въздуха винаги да циркулира. Така бебето ви ще седи върху въздушен слой на топло, но без да му е горещо и да се поти.

Спецификации:

 • Размери на размер S - 87 x 84см при максимална височина на детето 72см
 • Размери на размер L - 108 x 94см при максимална височина на детето 90см
 • Съвместимост със столче за кола на размер S - столче от група 0
 • Съвместимост със столче за кола на размер L - столче от група 1 и количка
 • Материал на изработка - органичен памук и полиестер
 • Начин на закопчаване - чрез велкро лепенка

 

 

Изключително доволна съм от продукта. И при минусови температури съм сигурна, че на бебка и е топло и приятно, дори на бузките и нослето, защото в тази част се образува "фуния", която задържа топлото там. Има вградена подложка против изпотяване и гръбчето и главичката винаги са сухи! Бяхме само на 7 дни когато за първи път го използвахме и от тогава всеки ден без страх се разхождаме и по заснежени улици. Силно препоръчвам!

Страхотен зимен продукт! Не излизаме без одеялцето, особено отиваме ли да се пързаляме!

Закупихме чувалчето с малко скептицизъм, който впоследствие разбрахме колко излишен е бил! Изкарахме цялата зима навън завити на топло, без да се потим!
Препоръчвам!

Чувалчето топли, без да изпотява дъщеря ми! Препоръчвам го.

Описание:

 • Може да се използва от есента до пролетта.
 • Има отвори с велкро лепенки за 3 и 5 точкови предпазни колани, които позволяват лесното вдигане и преместване на бебето от количката или столчето без то да бъде събудено.
 • Има вътрешна качулка 

Размери:

 • S: до 72 cm - за столчета за кола група 0 (Maxi-Cosi)
 • L: до 90 cm - за колички и столчета за кола група 
Цветове:

 

Налични са в 3 цвята: кафяво, червено, мента

Разгледайте видеото, за да разберете как се слага чувалчето Air Wrapper на столче за кола

Разгледайте видеото, за да разберете как се маха чувалчето Air Wrapper от столче за кола

Разгледайте видеото, за да разберете как се слага чувалчето Air Wrapper на количка

Разгледайте видеото, за да видите как се сваля чувалчето Air Wrapper от количка

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти