Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло
Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло

Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Бяло


 

254.70 Лева

TBS-2-WHT
В наличност
+
Триколка, която се превръща в колело за балансиране (Balance Bike)! Тя идва при нас от страната на велосипедите - Холандия!

 Тъй като за повечето малки деца е трудно да се качват и да контролират велосипед, ние препоръчваме да ги подготвите за това с  триколка и едва когато свикнат с нея, просто да я превърнете във велосипед без педали.

Така в началото, когато детето е на около една годинка, то ще започне обучението си с триколка, която ще му помогне да овладее седналото положение, контролирането на кормилото в права позиция и да упрвлява велосипеда, отблъсквайки го с краката си.

 И в един слънчев ден, когато родителя и детето се почувстват достатъчно подготвени...Детето ще започне да балансира само със същата седалка и същия велосипед.
 
Това дава възможност на детето от ранна възраст да се научи да кара колело, без да се страхува от него!
Също така да укрепи краката си и да постигне равновеие на възраст около 3 годинки!
 
 
Характеристики:
  • Материал: Астеличен скелет 
  • Смяна на височина на седлото от 30 см до 45 см
  • Малък радиус на завиване
  • Нисък центърна гравитация за по-голяма стабилност
  • Широки пневматични гуми с висок коефициент на сцепление върху всякакви настилки
  • Уникален контролен диск за нуждите на всяко дете
  • Плавно въртане на гумите, благодарение на висококачествените лагери, удароустойчивите найлонови втулки и твърди оси
  • Възможност за две различни височини на колелата
  • Лесно сглобяване на гумите
  • Страхотна поставка за краката за постигане на по-добър баланс
  • Стикери, които придават индивидуалност на колелото.

Възраст: от 15 месеца до 6 години.

Тегло:  6.3кг на триколката; 5.2кг на колелото.

 

Trybike описание, което го прави да се откроява - Вижте снимката по-долу


 

КОНЦЕПЦИЯ 2-В-1
На Trybike Steel Ви предлага колело 2 в 1. Перфектни колела за всеки етап от възрастта на детето Ви.


КАЧЕСТВО

Trybike e проектиран след дълги проучвания в Холандия от Co & Co. Приложихме нашия опит и избрахме най-добрите материали за създаване на траен велосипед с красиви детайли и безупречно завършване


МАЛЪК ОБРЪЩАШ РАДИУС

Едно от най-големите погрешни схващания за балансиращите колела е, че колелата трябва да имат малък ъгъл на завиване и затова имат огромен завой на кормилото. Това означава, че децата не могат да се справят с кормилото в затворени завои. Минимизирали сме радиуса на въртене, нещо много безопасно за ранните етапи на детето.

 
УМЕН КОНТРОЛЕН ДИСК

Друга голяма характеристика на Trybike Steel е дискът за управление на задните колела.
По този начин можете да регулирате височината на детската седалка, както и да увеличавате или намалявате колесната основа. Просто създайте идеалната настройка според уменията на детето си.


УНИКАЛНА ПОДДРЪЖКА ЗА ПО-ДОБЪР БАЛАНС

Trybike Steel притежава уникална опора за крака, която излиза на равновесие на друго ниво.


УНИКАЛЕН ДОСТЪП НА УЧЕНЕ ЗА ПО-ДОБРО БАЛАНСИРАНЕ

Trybike Steel притежава уникална опора за крака, която балансира до следващото ниво. Когато детето Ви е в състояние да балансира чрез запазване на краката си от земята за известно време, е възможно да направите следващата стъпка към колелото с педали. Единственото нещо, което трябва да научат сега, е да натискат педалите и да спират.
Не поставяйте тренировъчните колела повече. Повечето деца ще могат да карат колело с педали в рамките на 1 или 2 часа, когато са преживели емоцията с Trybike.


СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯТ TRYBIKE С ИНДИВИДУАЛНА ВИЗИЯ

Всяко колело се доставя със стикери с много дизайни, от които да избирате, за да персонализирате Вашето стоманено Trybike според личния си вкус. Нашите стикери са изработени от устойчив винил с UV ламинат, което предпазва всеки стикер от дъжд, вятър и слънчева светлина.

ПОЗИЦИЯ НА НАЙ-ДОБРАТА КОЛИЧКА

Понастоящем на пазара има няколко вида колела за балансиране, но никой от тях няма правилните размери и пропорции. Малките евтини велосипеди за баланс имат 8 или 10 инчови колела, които са толкова малки, че ще продължат само от 3 до 6 месеца, преди детето Ви да ги преодолее. Други големи велосипеди с три колела имат неправилни пропорции, така че децата ще ударят петите си срещу дългата задна ос.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЦЕНА

Препоръчителната цена на дребно от 235.10лв за целия Trybike Steel може да изглежда висока, но ще получите 2 колела в едно, на което детето ще се наслаждава в продължение на пет години и за което време ще бъдат закупени други 3 продукта.


ОСНОВЕН ДИЗАЙН

Когато проектирахме Trybike, ние запазихме велосипеда възможно най-прост. Предните и задните оси са идентични и основни, без прекалено много пръстени, тръби и други ненужни части. Дългата задна ос също е много проста, но е направена от най-здрава стомана.
Накратко: опростени и затова са издръжливи и здрави.


ГОДИНИ ОПИТ

В Co имаме над 10 години опит с балансиращи колела като дистрибутори. Въпреки това не бяхме доволни от цялостното качество, функционалност и ценообразуване на повечето велосипеди, затова решихме да създадем свое собствено колело. Приложихме опита си и създадохме Trybike, перфектното колело.


УСТОЙЧИВО

Trybike е интелигентен и има траен дизайн. Методите на производство и избора на използваните материали са интелигентни и устойчиви. Също така всяка отделна част е отделно достъпна, така че Trybike винаги може да бъде поправена, ако частите се загубят или счупят. Това е, което прави Trybike наистина устойчиво.

Сходни продукти