Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж"
Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж"

Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Париж"


 

48.80 Лева

SMATPARIS004
В наличност
+

Получете отстъпка при закупуване на повече бройки:

Количество  3+ 
Цена  43.95 Лева 
Направете времето за хранене супер вълнуващо с 100% меките, силиконови подложки за рисуване за многократна употреба. Те пристигат с 5 броя, абсолютно безопасни за децата, маркери, които се изтриват с лекота!!!

Вашето дете искрено ще се забавлява по време на обяд (и не само!) Със Super Petit, то ще рисува и ще трие отново и отново. Малчо може да носи със себе си Super Petit, където и да иде, защото той е изключително лек и компактен!

Вашият малък художник може да практикува живопис и в същото време да помага на природата - пестейки хартия.

От едната си страна, Super Petit, е предназначен за оцветяване по предварително отпечатан дизайн, който можете да изберете по свой вкус. А ако обърнете подложката наобратно ще откриете чисто бяло поле, което малчо може да обрисува, както пожелае.

 

 
Всеки комплект е "завързан" с цветна силиконова гривна с лика на маска, която ще придружава Вашия малък герой Super Petit при всяко негово хранене.
 

 
Силиконовите подложки Super Petit са еластични и не залепват за повърхностите. Също така могат да се използват за тяхната защита от износване при всички артистични дейности и занаяти, които се извършват върху тях. Те са забавна и практична идея за подарък!
 
Характеристики:
Размери: 40 x 30 cm
Материал: 100% непорест хранителен силикон, БЕЗ BPA и Фталати
5 маркера за сухо изтриване: зелено - оранжево - лилаво - синьо - червено
Стандарти: ASTM / EN71-1 / En71-2 / En71-3
 
Как да почистим? Изтрийте с мокра кърпичка, изплакнете с топла вода или  поставете на горния рафт на съдомиялната машина
 

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти