Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana
Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana

Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане - Blue-White Banana


 

84.90 Лева

Моля, изберете един

SHN-PPB-AQA
+
Знаете ли, че на всеки 2,5 минути някой купува вана Shnuggle някъде по света!?
Тя е златен победител в конкурса "Mother & Baby Awards 2019"! Също така е №1 в списъка за покупки на бъдещите родителите!
 
Бебешката вана Shnuggle Banana е високо отличена и наградена от родителите. Тя е предназначена да прави къпането радостен и не толкова стресиращ процес както за вас (новите) родители, така и за Вашето бебе, което все още се приспособява към света "навън". Малкият и ергономичен размер на Shnuggle Banana поддържа водата топла за по-дълго времепълни се по-бързо (необходими са само два литра вода) и пести вода.
Благодарение на специално проектираната издадена част на дъното на ваната, бебето Ви е предпазено от подхлъзванеОблегалката на ваната е изработена от пяна, за да може всеки път когато бебето се облегне, да му е меко и топло и да не се стресира от студена повърхност! Крачетата на Shnuggle имат гумено покритие, което осигурява допълнително сцепление и стабилност.
 
 
 
Shnuggle е внимателно проектиран, за да създаде сигурно и защитено място за къпане на Вашето бебе, което го прави по-удобно и приятно за бебчо и по-малко стресиращо за Вас - родителите.
 
Етап 1 - Чрез придържане на детето: Бебето се чувства сигурно и защитено, защото го придържате, а същевременно с това издадената част (Bum bump) на дъното на ваната не му позволява да се изплъзне напред, което му носи чувство за стабилност! Когато го къпете в Shnuggle, то се намира в полуседнала и полулегнала поза и чувства сигурност, която една голяма вана или корито няма как да му осигурят. Причината за това са размерите. Детето е малко и беззащитно, все още не е свикнало с новата среда и поставяйки го в голямо пространство с течност, то се страхува. Когато порасне и започне да седи само ще можете да използвате ръцете си свободно за игра. Това прави времето за къпане приятно изживяване и ви сближава с детето.
 
 
Етап 2 - Детето седи самостоятелно: Когато бебето започне да седи самостоятелно, издадената част (Bum bump) на дъното на ваната му придава чувство на сигурност и усещане за независимост. Ваната Shnuggle е чудесна помощ и за бебета, които имат нужда от допълнителна подкрепа и грижи по време на баня. Тази специално проектирана издадена част (Bum bump) прави ваната по-безопасна и не толкова стресираща, като същевременно помага на бебето да продължи да развива силата си и така важните двигателни умения.
 
 
Характеристики:
 • Специално проектиранатa издадена част Bum Bump на дъното не позволява на бебето да се подхлъзне във водата и да се уплаши
 • Облегалка, покрита с мека пяна, която винаги е топла и внася допълнителен комфорт и топлина
 • Малък и ергономичен размер, който поддържа водата топла за по-дълго време
 • Пълни се само с 2 литра вода
 • Гумено покритие на крачетата, което предлага допълнително сцепление
 • Лесна за използване и съхранение
 • Подходящ от 0 до 12 месеца +

 

ПРЕДИМСТВА:

Златно-награденият Shnuggle може да се използва самостоятелно или заедно със стойката, която се продава отделно и може да се открие тук:

 

СПЕЧЕЛЕНИ НАГРАДИ:

Няма намерени мнения

Размери:

Тегло:

1,2 кг

Поддръжка:

Почиства се с мека кърпа и топла сапунена вода.

Информация за безопасност:

 • Специално проектираната издатина на дъното помага на бебето да не се подхлъзва във водата и му придава сигурност;
 • Изработена от нетоксичен полипропилен;
 • Без BPA и фталати;
 • Тествана и съответстваща на всички стандарти за безопасност на ЕС
 • Идеалната температура на водата за бебето е 37 градуса по Целзий
 • Винаги бъдете близо и наглеждайте бебето си! Удавяне може да възникне бързо, дори само в 2 см дълбочина на водата!

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия. Запазен добър търговски вид и КАСОВА БЕЛЕЖКА:

- ЗАПАЗЕН КАСОВ БОН. Онлайн магазинът Reia.bg ЗАДЪЛЖИТЕЛНО издава касов бон към всяка поръчка, който може да намерите вътре при продукта. Товарителницата не служи и не се приема, като касов бон. Клиентът трябва сам да потърси и изисква касова бележка. Отговорност на клиента е да сигнализира за липсваща касова бележка в момента на получаване на продукта. Претенции за липсващата касова бележка след часа на получаване на пратката няма да бъдат приемани! 

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба

- Стоката не е скъсана

- Надраскана

- Носена

- Прана, гладена и др.

- Запазена са всички компоненти по продукта

- Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. Опаковката не е скъсана, повредена или липсваща и няма лепенки/товарителници по нея. 

- Стоката трябва да се върне в същата предпазна опаковка(найлон, кутия, плик, бабъл фолио), в която е изпратена или сходна.

Reia.bg запазва правото си при нарушаване на една от по-горните точки да намали процента на сума, която трябва да се възстанови или да не приеме връщането или замяната.

» При връщане/замяна е необходимо да ни уведомите предварително на тел. 0888 061779, 073/582239 или на имейл info@reia.bg като уточните номера на поръчката (написан в горния десен ъгъл на Вашата поръчка) към която ще бъде направена замяна/връщане на стока, както и да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка. Възстановяване на сума при връщане на стока се извършва по банков път и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. 

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни. 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието НЕ се приемат!!!

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» За допълнителна информация ни пишете на  info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти