Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа в тъмно синьо
Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа в тъмно синьо Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа в тъмно синьо Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа в тъмно синьо Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа в тъмно синьо Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа в тъмно синьо

Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа в тъмно синьо

88.00 Лева
SBP-NVY-EUR
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
Носител на златна награда в  "Made for mums 2021",
№1 в списъка с покупки за новоредено на новите родителите!
Феноменът в банята! 
На всеки 2,5 минути някой купува вана Shnuggle някъде по света!?
 Чудите се защо?  Научете: 
 
Бебешката вана Shnuggle е високо отличена и наградена от родителите. Тя е предназначена да прави къпането радостен и не толкова стресиращ процес както за вас (новите) родители, така и за Вашето бебе, което все още се приспособява към света "навън".
 • Специално проектирана издадена част на дъното на ваната предпазва бебето Ви от подхлъзване
 • Странични стени, толкова високи, че да осигурят сигурност в банята и толкова ниски, че бебето не се чувства в капан
 • Ергономична форма, която ограничава движенията на детето от съображения за безопасност, без да го разстройва
 • ИНОВАТИВНО! Гърбът на ваната е покрит с мека пянакоято ако докоснете, ще откриете, че е по-топла от останалата част на ваната. Помислете, че когато потапяте бебето си във вода, сте задали температурата на водата от 37 градуса. Топлата му кожа, обаче, няма как да не се докосне до материала на ваната, който е значително по-студен от водата и телесната му температура. Поради температурната разлика, най-веротно, вашето бебе ще се разстрои. Със специалния материал от пяна на Shnuggle това не се случва, тъй като гърбът на бебето се опира в топла повърхност.
 • Размер и форма, които пасват на почти всички мивки, така че можете да ги използвате удобно в дома си или дори на пътувания.
 • Крачета с гумено покритие, което осигурява допълнително сцепление и стабилност.
 • Shnuggle използва само 2 литра вода, така че можете лесно и бързо да го напълните и изпразните.
 • На дъното си има лесна за употреба тапичка, през която лесно можете да изпразните ваната!
 
Shnuggle е внимателно проектиран, за да създаде сигурно и защитено място за къпане на Вашето бебе, което го прави по-удобно и приятно за бебчо и по-малко стресиращо за Вас - родителите.

--------------------------------------------------

Ето как да използвате ваничките в двата етапа на развитие на детето:
 
Етап 1 - Чрез придържане на детето: Бебето се чувства сигурно и защитено, защото го придържате, а същевременно с това издадената част(Bum bump) на дъното на ваната не му позволява да се изплъзне напред, което му носи чувство за стабилност! Когато го къпете в Shnuggle, то се намира в полуседнала и полулегнала поза и чувства сигурност, която една голяма вана или корито няма как да му осигурят. Причината за това са размерите. Детето е малко и беззащитно и все още не е свикнало с новата среда и поставяйки го в голямо пространство с течност то се страхува. Когато порасне и започне да седи само ще можете да използвате ръцете си свободно за игра. Това прави времето за къпане приятно изживяване и ви сближава с детето.
 
 
Етап 2 - Детето седи самостоятелно: Когато бебето започне да седи самостоятелно, издадената част(Bum bump) на дъното на ваната му придава чувство на сигурност и усещане за независимост. Ваната Shnuggle е чудесна помощ и за бебета, които имат нужда от допълнителна подкрепа и грижи по време на баня. Тази специално проектирана издадена част(Bum bump) прави ваната по-безопасна и не толкова стресираща, като същевременно помага на бебето да продължи да развива силата си и така важните двигателни умения.
 
 
 
ПРЕДИМСТВА:
Отличеният със златни награди Shnuggle може да се използва самостоятелно или заедно със стойката, която се продава отделно - може да я разгледате тук:
 
 
СПЕЧЕЛЕНИ НАГРАДИ:
Bought this product
Вече седмица използваме ваничка shnuggle и стойка към нея. Компактни и удобни за употреба, особено в малко пространство. Благодаря за бързата доставка.
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Размери:

Тегло:

1,2 кг

Поддръжка:

Почиства се с мека кърпа и топла сапунена вода.

Информация за безопасност:

 • Специално проектираната издатина на дъното помага на бебето да не се подхлъзва във водата и му придава сигурност;
 • Изработена от нетоксичен полипропилен;
 • Без BPA и фталати;
 • Тествана и съответстваща на всички стандарти за безопасност на ЕС
 • Идеалната температура на водата за бебето е 37 градуса по Целзий
 • Винаги бъдете близо и наглеждайте бебето си! Удавяне може да възникне бързо, дори само в 2 см дълбочина на водата!

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Baby Noah

When you are a new mum, bathing your baby for the first time can be a nerve wracking experience with lots of things to think about all at once – is the water the right temperature, how do I hold baby, will they get upset and stressed by it.  The worries go on!!
 
 
 
There are things you can do to take away some of the stress and worry.  Here are Shnuggle’s top tips for a happy bath time.
 

Baby Noah

 
Shnuggle have changed stressful baby bath time into a fun and easy experience for both parent and baby. Bath time should be quality, one on one time with your baby. If mum is breast feeding, bath time is also great bonding time for dad.
 
 
 
Top Tips
 
 
 
1.For the first week or so after baby is born you may not want to give baby a full bath but more a ‘top and toe’ wash with a soft washcloth on a waterproof changing mat. Check out the Shnuggle Squishy which is perfect for this as its warm against baby’s skin and fully waterproof.

2. When you and baby are ready for that first proper bath time make sure you have all the essentials within arms reach before you start – towel, baby wash cloth, clean nappy, wipes or cotton buds, baby grow, vest, water thermometer.

 
 
 
 
3. Place your baby bath on a flat, secure surface (preferably a waterproof space especially if you have a bouncy baby who loves splashing ????). Make sure you are in a room that isn’t too cold or draughty.
 

4. The ideal water temperature to bath your baby is 37 degrees Celsius which you can check with a bath thermometer before setting baby into the bath. Check out our handy bath temperature infographic as a guide.

 
5. Place baby into the bath and let them get used to the water before washing them. Maybe pour some water over their shoulders and chest to warm them up.
 
 
6.When washing baby start with baby’s face and ears, working down to neck, shoulders, elbows, fingers, knees and toes. Be careful not to miss any creases or between fingers and toes and use cotton buds to clean the outer part of the ears.
 
 
 
7. Although baby won’t have much hair yet, you can still wash this area but it is recommended to do so without shampoos as their skin is still very sensitive. You can gently wipe over their hair with the cloth and water that is already in the bath.
 
 
8. Clean baby’s genitals last and remember for girl’s clean front to back.
 
 
9. After bathing gently pat baby dry, and again be careful not to miss any creases/folds of skin where moisture can gather.
 
 
10. Keep bathtimes short.  Baby’s skin is incredibly delicate so short baths are best even if they are having lots of fun.
 
11. Bathtime should be at a time of day when both you and baby are most relaxed. For some people this can be before bed as it can create a calm and relaxing atmosphere, but if another time of day works better then its best to just go with the flow.
 

How can the Shnuggle Bath really help?

Designed by parents to three, Sinead and Adam are very familiar with the trickiness of bath time.  They designed the clever bum bump in the base of the bath to help secure baby, the foam backrest to keep baby cosy and the compact shape to help keep the water warmer for longer.
 

For newborns, you will have to support them and they cannot support themselves but as baby grows, the less support you will need to give as the bath’s bum bump will support them sitting up, meaning you will have free hands to interact and wash baby.

It is recommended for use from 0-12 months and as baby starts to sit on their own, the Bum Bump makes them feel secure while giving them a feeling of independence.
 
 
Remember, bath time should be a fun experience for parents and babies, so enjoy it while they are still babies because it gets a lot harder when they grow up and they suddenly become allergic to the thought of cleanliness and bath-time.
 
 
It’s also a great opportunity to get smiles and take pictures.
Good luck!
 
 
 
 

Сходни продукти

Добавете поздравителна картичка с плик