Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология)
Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология) Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология) Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология) Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология) Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология) Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология) Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология)

Въртящо се столче за кола обратно на движението R129 I-SIZE Softness® - 0 - 18 кг / 40→105 см GAÏA PASSION ( нова патентована технология)

1,264.00 Лева
RNL530020
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Въртящото се столче за кола RENOLUX GAÏA е единственото столче за кола, което комбинира въртене с плъзгащо се регулиране на дълбочината за допълнително пространство при краката в позиция обратна на движението, в която детето може да се вози до 4 годишна възраст! 

 ВЪРТЯЩО СТОЛЧЕ ЗА КОЛА ОБРАТНО НА ДВИЖЕНИЕТО R129 I-SIZE SOFTNESS® GAÏA PASSION 40→105 CM (от раждането→ до 4 години) С Gaïa децата ще се бъдат в сигурен и удобен пашкул по време на път!

Основни характеристики:

• Въртящо се столче с позиция обратно на движеието и използване до приблизително 4 години  

•  Одобрено R129 i-size 40-105 см  

• Изработено във Франция  

 • Ексклузивни характеристики: регулиране на дълбочината чрез плъзгане  

 • Допълнително място за краката за по-големи  деца до 4 години /105 cm в позиция обратно на движението   

• Технология Softness® : комфорт и безопасност   

• Завъртане : 90° за лесно поставяне на детето, и 180° за промяна ориентацията на седалката   

• Регулиране: включени приставка и подглавник за новородено   

Настройка на височината на подглавника  

• Вграден 5-точков колан   

3 позиции на наклон   

3-точкова Изофикс система : 2 регулируеми свръзки ( конектора) + телескопичен опорен крак  

• Вграден анти-отскачащ борд  

• Мека и издръжлива материя c горни шевове и мека подплата 

Махаща се тапицерия, която се пере на 30°

КАКВО ОЗНАЧАВАТ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ:

Renolux е ПЪРВАТА компания, която е вдъхновила и произвела въртящи се столчета за кола.

Новото столче за кола е произведено във Франция от RENOLUX в района на Голям Лион. Gaïa е столче за кола, което може да се използва в позиция обратно на движението до 4-годишна възраст, одобрен R129 i-размер от 40 до 105 см (или от раждане до приблизително 4 годишна възраст).

Има иновативна и ексклузивна характеристика: въртене в комбинация с плъзгащо се регулиране на дълбочината за допълнително пространство за краката в позиция обратно на движението. Той се възползва от патентованата технология Softness® (стоманена рамка, покрита с полиуретанова пяна), която комбинира безопасност с комфорт.

Gaïa е въртяща се седалка за кола. Завърта се на 90° за лесно поставяне на детето с лице към вас и се завърта на 180° за промяна на ориентацията на столчето за кола.

Gaïa може да се използва обърната напред от 15 месеца, но ние препоръчваме да я използвате обърната назад до 105 см. И тъй като столчето за кола Gaïa осигурява регулиране на дълбочината на плъзгане, няма проблем да пътувате в позиция обратно на движението до 4-годишна възраст! 

Gaïa е регулируемо столче за кола, като може да определяте на височина облегалка за глава и има 3 позиции на наклон.

Столчето за кола Gaïa е одобрено за R129 i-size. Това е RF столче за кола, което може да се използва в позиция обратно на движението до 105 см. Монтира се с 3-точкова ISOFIX система: 2 регулируеми свръзки и телескопичен опорен крак с визуални контролни индикатори, за безопасен и бърз монтаж. 

Gaïa е предоставя двоен комфорт: мека седалка с много пространство от раждането до 4 години, в най-безопасната позиция за детето! 


 За да научите повече за патентована технология Softness® от Renolux и какво я отличава от всички останали столчета на пазара, прочетете за нея в следващото отделение:


Preporychavam
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Технологията SOFTNESS®, патентована от Renolux, гарантира не само уникалната мекота на седалката, но и ергономичност, адаптирана към морфологията на децата.

Високото качество и внимателният завършек на столчетата за кола с технология SOFTNESS®, са изцяло произведени във Франция.

Изработена от здрава стоманена рамка обвита от полиуретанова пяна, която я прави уникална, SOFTNESS® гарантира високо ниво на безопасност и комфорт!

Технологията SOFTNESS® идва от космоса и аеронавигационните изследвания. Специалните условия на живот са в основата на иновативните решения за осигуряване на живота на астронавтите на борда и преди всичко тяхната безопасност. Технологичният отдел на Renolux разчита на тези изследвания, както и на проучванията, проведени от автомобилната индустрия по отношение на пасивната безопасност и по-специално абсорбирането на удари, дизайна и външния вид на технологията SOFTNESS®.

 
Всяко от столчетата за кола SOFTNESS® е преминало успешно тестовете за статичен и динамичен сблъсък, определени от приложимите стандарти, преди да бъдат пуснати на пазара. Също така тестовете за сблъсък се извършват постоянно в независими лаборатории, одобрени от правителството, за да се осигури правилното им изпълнение.

Вижте експеримента с яйцето!

КРАШ ТЕСТОВЕ

Компанията провежда краш тестове в независима немска лаборатория за изпитване, за да сравни ускорението, понесено от главата на манекена в обикновена пластмасова седалка за кола и в столче за кола Renolux Softness®. Може да видимте от резултатите по-долу, че ускорението на главата е много по-ниско в столче за кола с технология  Softness®:

В КОНВЕНЦИОНАЛНА ПЛАСТМАСОВА СЕДАЛКА ЗА КОЛА

Ускорение на главата на манекена (G)


COURBES-CLASSIQUE-ok

В СТОЛЧЕ ЗА КОЛА RENOLUX SOFTNESS® 

COURBES-SOFTNESS-ok

В СТОЛЧЕ ЗА КОЛА RENOLUX SOFTNESS® 

Концепцията Softness®, която се състои от метална рамка, покрита с пяна е изключително добра в оптимизиране на съчетанието комфорт с висока устойчивост на удар.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти