Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Penny Scallan: Бутилка от неръждаема стомана 500ml "Anchor"

Penny Scallan: Бутилка от неръждаема стомана 500ml "Anchor"


 

25.30 Лева

DRBANC
Не е наличен
безплатна доставка
 
  • Бутилка от неръждаема стомана
  • Подходяща за вода и други студени напитки
  • С практична капачка за лесно отваряне и затваряне
  • Малка, лека, за многократна употреба
  • Няма опасност от протичане
  • Подходяща за училище и за екскурзия
  • Напълно безопасна, без токсични вещества каквито има в пластмасовите бутилки
  • Не съдържа алуминий и токсични вещества.
  • Без BPA

Пасва идеално в страничния джоб на раницата Penny Scallan.

Поддръжка

Миене на ръка. Не е подходяща за микровълнова и миялна машина. Не е подходяща за много горещи или ледени течности.

Най-добрият начин за почистване е с четка за бутилка.

Вместимост: 500ml 

 

Откроява се в тълпата
PennyScallan е независима и уникална дизайнерска фирма

Penny Scallan стартира в Австралия преди 12 години и днес е сред водещите марки в света в областта на детските аксесоари, като повече от 2000 магазина по целия свят излагат своите продукти.

Нейните основни дизайнерски ценности са елегантните, функционални продукти, които включват дизайн с индивидуалност. 

Гамата Penny Scallan включва раници, чанти за храна, дъждобрани, чанти, чадъри, куфари, декор за дома, прибори за хранене, шапки и други.

100% памучна материя с водоустойчиво безопасно покритие, характеризира продуктите на Penny Scallan и ги прави продукти, които майките задължително трябва да имат и които търсят не само модерни, но и трайни и практични продукти.

Запознайте се с колекцията Penny Scallan Design и я оставете да ви изкуши! Защото с Penny Scallan "един продукт никога не е достатъчен!"

10 предимства на използването на бутилки от неръждаема стомана


Ето всичко, което трябва да знаете за предимствата на бутилките от неръждаема стомана и защо те са най-добрият избор за утоляване на жаждата ви.

Средностатистическият човек взема около 35 000 решения на ден. Започва от времето, когато се събуди! Да се тананика или да се вземе душ? Дънки или шорти? Кафе или чай; Тук ще намерите всички причини, които трябва да знаете за бутилките за вода от неръждаема стомана, решение, което трябва да вземете внимателно

Вашето здраве: Бутилките от неръждаема стомана са най-доброто за вас


Нарушаването на навика да пиете вода от пластмасови бутилки ви предпазва от вредни химикали.

Избягвайте BPA
Японците и канадците са забранили напълно BPA или бисфенол-A. Следвайки примера, Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) забрани използването на BPA от бебешки шишета и чаши от 2012 г. Така че защо го допускат в пластмасови бутилки с вода? Проучванията показват, че BPA е вредно за вашето здраве. Бутилките от неръждаема стомана, които не съдържат пластмаса, не съдържат 100% BPA.

Без повече вреди
Въпреки че проучванията показват ясна връзка между BPA и репродуктивните проблеми, BPA все още е повсеместен в много пластмасови бутилки, включително бутилки за еднократна употреба и за многократна употреба. Знаете ли обаче, че дори ако пластмасова бутилка не съдържа BPA, тя все още съдържа други токсини?
Ако са оставени сами или изложени на топлина, почти всички пластмасови бутилки изтичат опасни химикали.
В проучване от 2011 г. изследователите закупиха повече от 450 пластмасови изделия, предназначени да носят храна и вода от магазините. Те откриха, че въпреки че повечето продукти не съдържат BPA, 70% от тях отделят естроген-подобни химикали. И понеже пластмасата е пореста, с всяка глътка вероятно получавате глътка вредни бактерии заедно с нея.


Бутилките от неръждаема стомана задържат плесен и други бактерии
Освен, че са нехимични, бутилките от неръждаема стомана са устойчиви на ръжда и корозия. Ако са добре проектирани, те не позволяват на мухъл и бактерии да влязат.


Планетата: С всяка глътка можете да подобрите околната среда.

Американците купуват 29 милиона пластмасови бутилки за вода годишно. За всеки шест бутилки, които хората купуват, само една се рециклира. Останалите се озовават на сметища и отнемат повече от 1000 години за разграждането им.


Бутилките от неръждаема стомана са екологични
Знаете ли, че хората рециклират само около 12% от пластмасовите бутилки за вода, които купуват? А от тези 12 процента, само 50 процента от това, което сме сложили в кошчето, всъщност се рециклира. Това означава, че огромна част от пластмасови бутилки за вода се озовава в нашите депа, където на всеки им отнема около 1000 години, за да се разложи. През този период те абсорбират вредните химикали в нашата среда


Те изискват по-малко ресурси и по-малко енергия за производство.
Знаете ли, че има нужда от три пъти повече количество вода, за да се направи бутилка с вода? За направата на бутилка с вода са необходими почти 2000 пъти повече енергия, отколкото за производство на вода от чешмата. Производството на бутилирана вода изисква 17 милиона бутилки масло годишно. Освен това само за една седмица 40 000 камиона с 18-колесни превозни средства се насочват по нашите пътища, само за да доставят бутилирана вода до магазините на дребно в цялата страна. Това добавя много изкопаеми горива, необходими за направата и транспортирането на бутилките. Тогава, ако не се рециклират, всички тези природни ресурси се намират на нашите депа, докато бутилките се разпадат.


За наслада: Чистата вода от бутилки за вода от неръждаема стомана е по-добра!


Проучванията показват, че водата от чешмата има по-добър вкус от бутилираната вода!


Те не задържат миризми
Това звучи ли ви познато?: Напълнете пластмасовата бутилка за многократна употреба с домашен чай с лед и я вземете на работа. Ще стои на бюрото ви цял ден и го оставете в мивката за една нощ (упс). На следващата сутрин я измийте в съдомиялната машина и я напълнете с ледена вода. На път за работа забелязвате, че вашата ледена вода има вкус на чай! Бляк!
Висококачествените бутилки за вода от неръждаема стомана не задържат миризми. Така че можете да сте сигурни, че независимо от това с какво напълнете бутилката си, на следващия ден няма да се окажете с вода, която има вкус на чай.


Проучванията показват, че така или иначе водата от чешмата има по-добър вкус от бутилираната вода.
В допълнение към миризмите, проучванията показват, че при слепи тестове за вкус хората предпочитат вкуса на водата от чешмата пред този на бутилирана вода. Тъй като няма фантазиран маркетинг или известни личности зад него, ако попитате потребителите коя вода е по-добра, те са по-склонни да кажат бутилирана вода. Но в крайна сметка проучванията показват, че водата от чешмата има по-добър вкус.


Дръжте водата топла или студена по-дълго
За разлика от пластмасовите и стъклените контейнери, едно от най-големите предимства на бутилките за вода от неръждаема стомана е, че те могат да запазят напитките ви топли или студени по-дълго. Поддържайки напитките горещи до 12 часа и студени до 24 часа, бутилките от неръждаема стомана могат да ви помогнат да се сбогувате с хладно кафе и топлата лимонада!

Те са практични: Смятате ли, че пластмасовите бутилки са удобни? Помислете отново !Средностатистическо семейство в Америка харчи 100-300 долара за бутилирана вода годишно.

Пиенето на вода от бутилка от неръждаема стомана е много по-евтин навик от пластмасовите бутилки
Бутилирана вода държи втория по големина дял на пазара на напитки в Съединените щати. Американците пият повече бутилирана вода от бирата и млякото заедно и харчат повече от 12 милиарда долара годишно. Потреблението се увеличава всяка година, което го прави скъп навик.

Средностатистическо американското семейство може да спести стотици долари за няколко години, като инвестира в няколко бутилки за вода от неръждаема стомана за многократна употреба.


Какво може да бъде по-удобно от това да имате собствена бутилка?
Ние сме заети хора. Със стотици имейли, на които да отговаряте, и часове срещи, за да присъствате, смятате, че купуването на бутилка с вода е по-лесно, отколкото да донесете своя. Но всъщност носенето на собствена бутилка ще ви спести безброй пътувания до магазина и ще ви гарантира, че винаги имате вода със себе си и няма да рискувате да се дехидратирате.


Готови ли сте да подобрите здравето и планетата с всяка глътка?
Здравият човек не е просто марка. Това е начин на живот. Ние проектираме всички наши продукти въз основа на нашата мисия: Да подобрим здравето на хората и планетата, като променим начина, по който хората пият вода.

Източник: http://waterbottles.healthyhumanlife.com/10-stainless-steel-water-bottle-benefits/

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти