Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Penny Scallan: Гумени ботуши "Chirpy bird"
Penny Scallan: Гумени ботуши "Chirpy bird" Penny Scallan: Гумени ботуши "Chirpy bird"

Penny Scallan: Гумени ботуши "Chirpy bird"


 

58.60 Лева

GBSCB
+
 
безплатна доставка
 
Плис, пляс, пльос! Не позволявайте на дъждовните капки да достигнат до тялото! 
Меки каучукови ботуши с логото на Penny Scallan. Те са удобни и подходящи за всеки ден. 
  • 100% водоустойчив каучук
  • Еластични за по-лесно обуване
  • Лого на Penny Scallan във вътрешната част
  • Допълнително покритие в предната част за по-голяма издръжливост
  • Сладка силиконова висулка
  • Мрежеста чанта за съхранение

Защо да изберете каучукови ботуши пред обикновените гумени:

Основно усещате разликата между двата материала, независимо от това, което виждате. Но когато става въпрос за обувки, които трябва да са удобни, тогава тази разлика в усещането е много важна.

PVC (пластмаса) е нефтохимически продукт, по-лек материал от каучук и по-евтин, но няма еластичност, груб е за кожата и има ограничена издръжливост. Каучукът, от друга страна, е естествен материал, еластичен е, и усещате, че когато го носите, се движите с него. Пустинните ботуши винаги са направени от гума, за да се осигури удобно ходене и кракът да диша през обувката. Най-удобните обувки са тези с гумени подметки. Разликата в цената между гума и пластмаса е толкова малка, че си струва да изберете. 

Комбинирайте с Penny Scallan Waterproof и получавате 20% отстъпка.

Няма намерени мнения

                 Европейски размери на гумените ботуши Penny Scallan

EU22

14.5см. дължина стелка x 15.5см. дължина подметка x 11.5см. височина

EU23

15см.дължина  стелка x 16.5см. дължина  подметка x 11.5cm височина
EU24 16см. дължина стелка x 17см. дължина подметка x 11.6см. височина
EU25 16.5см. дължина стелка x 17.5см дължина подметка x 11.7см. височина
EU26 17см. дължина стелка x 18см. дължина подметка x 11.8см. височина
EU27 18см. дължина стелка x 19см. дължина подметка x 11.9см. височина
EU28 19см. дължина стелка x 19.5см. дължина  подметка x 12см. височина

 

 

 

 

 

Откроява се в тълпата
PennyScallan е независима и уникална дизайнерска фирма

Penny Scallan стартира в Австралия преди 12 години и днес е сред водещите марки в света в областта на детските аксесоари, като повече от 2000 магазина по целия свят излагат своите продукти.

Нейните основни дизайнерски ценности са елегантните, функционални продукти, които включват дизайн с индивидуалност. 

Гамата Penny Scallan включва раници, чанти за храна, дъждобрани, чанти, чадъри, куфари, декор за дома, прибори за хранене, шапки и други.

100% памучна материя с водоустойчиво безопасно покритие, характеризира продуктите на Penny Scallan и ги прави продукти, които майките задължително трябва да имат и които търсят не само модерни, но и трайни и практични продукти.

Запознайте се с колекцията Penny Scallan Design и я оставете да ви изкуши! Защото с Penny Scallan "един продукт никога не е достатъчен!"

Всички хора се нуждаят от чифт гумени ботуши и особено децата, които обичат да пляскат във водата! Проблемът е, че не знаем кой материал е най-подходящ за нас и нашите деца. На пръв поглед PVC и каучук изглеждат еднакво, но ако се вгледате внимателно, разликите им са големи. Тези различия оказват голямо влияние, когато носите гумени ботуши и трябва да бъдете внимателни. 

Можете да усетите разликите между двата материала повече, отколкото докато ги гледате. PVC е вид пластмаса с вградени винилови елементи. Това ги прави по-леки от каучук и по-евтини, но те са по-твърди в сравнение с каучука. Те са корави и твърди и могат да причинят дискомфорт на кожата. В допълнение, те са по-малко издръжливи от каучука, както се очаква. Някои производители включват PVC и каучук, за да ги подобрят, като в същото време поддържат ниската си цена.

Каучукът е напълно естествен материал, събран от тропически каучукови дървета. Каучука е гъвкав, с естествен комфорт и ботушите се движат с вас. Поради тази причина бедуините ги използват в пустинята и това е също ценен материал за изработка на подметки на някои обувки. Повишената трайност на такъв материал носи дългосрочна стойност. Въпреки че PVC изглежда по-евтино, е доказано, че по-бързо се изхабява от каучука, което означава, че те трябва да бъдат заменени по-бързо и е по-скъпо в дългосрочен план.

Това сравнение може да се наблюдава при други приложения от PVC и каучук. Проучване на гумени подове и винилови пластмаси и дори килими ясно показва разликата във времето, когато най-скъпият каучук побеждава конкуренцията в дългосрочен план. Има и статии за водоустойчивото свойство на каучука, който е по-водоустойчив от PVC. Каучуковите ботуши са обективно по-добри от PVC ботуши. Ако мислите за това, от което наистина се нуждаете от ботуши, тогава има само един вариант. Децата, които цял ден тичат и скачат, ще се наслаждават на това, без да изпотяват крака си или рискуват да наранят.

 
Каучукът е напълно естествен материал, събран от тропически каучукови дървета. Те са гъвкави с естествен комфорт и се движат с вас. Поради тази причина бедуините ги използват в пустинята и това е също ценен материал за изработка на подметки в някои обувки. Повишената трайност на такъв материал носи дългосрочна стойност. Въпреки че PVC изглежда по-евтино, е показано, че бързо се влошава от каучук, което означава, че те трябва да бъдат заменени по-бързо и по-скъпо в дългосрочен план.

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти