Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf
Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf

Orchard Toys What's the Time, Mr Wolf


 

29.10 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH049
В наличност
+

Развлекателна игра, която ще помогне на детето Ви да научи часовника по цифров и аналогов начин! 

За съвестни родители, които търсят игра, която е едновременно образователна и забавна. "Колко е часът, г-н Вълчо?" е страхотна игра за научаване на часовника по аналогов и цифров начин. Играчите трябва да се състезават с героя си по дъската, като определят времето на централния часовник - но внимавайте за гладния вълк! 

Играта има два варинта. Едната е играчите да отбелязват часа по аналоговия часовник, като местят стрелктие. Вторият вариант е играчите да определят дигитално часа, спрямо аналоговия. Играта "What's the Time, Mr Wolf?" притежава сладки, дървени животинки (зайчета и таралежи), които децата обожават!

  • Комплекта съдържа:

- 1 игрална дъска с формата на гора
- 20 двойни, квадратни карти  
- 4 двустранни карти за играчите 
- 1 голям часовник
- 1 комплект подвижни часовници

- 1 3D вълк
- 1 зар
- 4 подвижни горски героя
- 4 стойки
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца 5-9 години.
  • Играчи: 2-4
  • Проверена и препоръчана от учители игра


Образователни ползи:

Насърчава дискусиите
Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти