Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Scaredy Cat Game
Orchard Toys Scaredy Cat Game Orchard Toys Scaredy Cat Game Orchard Toys Scaredy Cat Game

Orchard Toys Scaredy Cat Game


 

21.30 Лева

ORCH010
Не е наличен

Тази забавна игра с броене е състезание срещу времето! Бъдете първият, който ще събере най-много карти с изобразени птици, преди картинката-плашило да бъде подредена.

Играта е такава, че участниците един след друг тегят по 1 карта от купа обърнати пред тях карти. Повечето от тях са с птици, които и играчите целят да съберат. Има обаче и 6 броя карти, които събрани заедно образуват плашило. Когато участник изтегли част от него, го поставя с лице пред играчите. Продължава следващия, който трябва да тегли карта. Ако изтегли птица/ци - добре, но ако изтегли страшната котка... лошо! Котката отнема всички карти (птици) на играча. Той ги събира и с лице надолу ги връща в купа. Когато цялото плашило бъде подредено пред играчите, играта свършва. А когато тя приключи, участниците трябва да впрегнат уменията си по математика, за да пресметнат общия брой на птиците върху картите си ... Играчът с най-много птици печели.

Всяка от картичките с птици има ярко оцветени фон, който може да бъде повод, по-малките деца да се научат да разпознават различните цветове. По-големите деца, "Scaredy Cat", учи на конкурентна игра, победа и загуба, тъй като понякога може да улучат "киселото грозде" и да възцаруват лоши настроения, когато в края на играта, играча изтегли лошия котак, който отнема всички карти!

  • Комплекта съдържа:

- 41 карти с птици
- 6 карти, образуващи плашило
- 3 карти с котка
- 1 брошура с инструкции (на английски)

  • Играта е подходяща за деца на възраст 4-7 години
  • Играчи: 2-4
  • Проверена и препоръчана от учители игра

***ВНИМАНИЕ! 
Играта НЕ се препоръчва за деца под 3-годишна възраст, поради опасност от задавяне! 

Образователни ползи:

Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения
Класическа игра

 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти