Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Pop to the Shops International Board Game
Orchard Toys Pop to the Shops International Board Game Orchard Toys Pop to the Shops International Board Game

Orchard Toys Pop to the Shops International Board Game


 

29.60 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH505
В наличност
+

Децата ще се научат да боравят с пари, пазарувайки и връщайки ресто, с тази забавна игра "Магазин"!
Mестете 3D героя си от магазин в магазин, като използвате изкуствените пари за разплащане и закупуване на всичко необходимо! Победителят е първият, който събере 6 продукта в пазарската си кошница. Тази занимателна игра предлага на по-големите деца по-голямо удоволствие, от повечето класически игри на съвпадение.

Децата ще се научат как да боравят с пари и от друга гледна точка. Въображаемо те ще имат възможността да влизат в роли от магазинер до банкер! Ще бъдат насърчавани да се употребяват любезните форми на обръщение, и да казват "моля" и "благодаря" на собственика на магазина всеки път, когато купуват нещо. Децата могат да добавят свои собствени елементи към играта за допълнителна забава!

  • Комплекта съдържа:

- 1 дъска за игра
- 48 пула с продукти

- 4 карти с пазарски кошници
- 4 3D героя с 4 стойки
- Изкуствени пари
- 1 зар
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца на възраст 5 - 9 години
  • Играчи: 2 - 4
  • Проверена и препоръчана от учители игра
  • Играта е с английски надписи и "парите" са в английска валута (центове) 

Образователни ползи:

Окуражава децата да дискотират
Насърчава въображението в играта
Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти