Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Money Match Café International Game
Orchard Toys Money Match Café International Game Orchard Toys Money Match Café International Game Orchard Toys Money Match Café International Game

Orchard Toys Money Match Café International Game


 

36.90 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH500
В наличност
+

Забавна международна версия на играта "Match Café", където децата се првръщат в собственици на кафе и обслужват важните си клиенти! Продават и връщат ресто в долари и центове. Това е перфектната образователна игра за 5-8-годишни деца, която развива изчислителните им умения и тези за боравене с пари ... с много въображение за допълнителна забава!

Играта насърчава децата да пресъздават типичната сцена в кафене, където те трябва използват своите собствени кукли и плюшени играчки, които да влязат в ролята на клиенти. След като са направили това, те трябва да използват уменията си за ролеви игри, за да пбслужат правилно клиентите си, предлагайки им различни видове менюта, вземайки им точната сума пари или връщайки им ресто. Играчът, който обслужи всичките си клиенти и продаде всичките си ястия, печели!

Децата ще заобичат да играят в ролята на сервитьор в тази забавна игра и сервират вкусни ястия на техните играчки, които ще предизвикат театралните заложби на децата - чудесен начин да се забавляват!

  • Комплекта съдържа:

- 4 3D маси
- 1 спинер
- 1 карта - касов апарат
- 1 карта - обслужваща тава
- 16 карти - храни / напитки / закуски
- 32 карти - пари (16 лесни карти, 16 трудни карти)
- 1 брошура с инструкции (на английски)

  • Играта е подходяща за деца на възраст 5-8 години
  • Играчи: 2-4
  • Проверена и препоръчана от учители игра

***ВНИМАНИЕ! 
Играта НЕ се препоръчва за деца под 3-годишна възраст, поради опасност от задавяне! 

Образователни ползи:

Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения
Насърчава ученето и разбирането
Насърчава въображението в играта

 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти