Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Match and Spell Game
Orchard Toys Match and Spell Game Orchard Toys Match and Spell Game Orchard Toys Match and Spell Game Orchard Toys Match and Spell Game Orchard Toys Match and Spell Game Orchard Toys Match and Spell Game Orchard Toys Match and Spell Game

Orchard Toys Match and Spell Game


 

21.40 Лева

ORCH004
В наличност
+

Match and Spell стимулира разпознаването на английските букви, насърчава ученето на фонетичния строеж на думите и разпознаването на думата с картинка. Думите са с различна сложност, от "cat" (котка) до по-сложни четирибуквени думи. Има 2 начина за игра - самостоятелен и подпомогнат начин за строеж на думите. 

В първата версия на играта, играчите имат картонче с картинка на думата и правилният й начин за изписване, като задачата на малчуганите е да поставят буквите, в правилен ред, върху вече написаната дума. Това е лесна игра на съвпадения, която е чудесен начин да представите на децата си формите и звуците на английските букви. След като децата опознаят буквите, те ще започнат да четат уверено на глас. В по-предизвикателната версия на играта играчите използват празната страна на своите картончета (без надписи, които да ги водят) и се ориентират по картинките, за да изпишат думата. Буквите трябва да бъдат поставени в правилен ред.

Това е лесена за разбиране игра с приятелски и сладки илюстарции, която стимулира децата да учат английски по забавен начин. Може би няма да се изненадате, че Match and Spell е нашата най-продавана игра от категорията "Английски език и четене".  Match and Spell Next Steps е чудесна игра, продължение на тази, която е предназначена за деца над 5 годишна възраст. 

  • Комплекта съдържа:

- 12 двойни картончета с 3-буквени думи
- 8 двойни картончета с 4-буквени думи

- 68 картонени буквички
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца на възраст 4+ години
  • Играчи: 1-4

Образователни ползи:

Насърчава дискусиите
Насърчава уменията за изговаряне на английския език и правилното произношение
Развива способностите за напасване на еднакви елементи и паметта
Насърчава наблюдателните умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате