Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Magic Maths Game
Orchard Toys Magic Maths Game Orchard Toys Magic Maths Game Orchard Toys Magic Maths Game Orchard Toys Magic Maths Game Orchard Toys Magic Maths Game Orchard Toys Magic Maths Game Orchard Toys Magic Maths Game

Orchard Toys Magic Maths Game


 

36.90 Лева

ORCH092
Не е наличен

Игра на заклинания, която прави математически и магически изчисления!
Magic Maths е вълнуваща, магическа игра, предназначена за деца от 5г. до 7г. Играчите имат за цел да решат правилно задачите и да запълнят магьосническите си карти с куп гаднички неща. От заразени с червеи мъфини до мозъци на зомбита. Веднъж след като играчите имат отговор на задачата, магията започва... Те трябва да обърнат картичката със задачата наопаки и да потъркат чувствителния на топлина гърб (на мястото на звездата) и да разберат дали отговорът им е правилен. 

Играта е създадена специално за Математика KS1, в сътрудничество с учители и професионалисти в областта на образованието. Това означава, че играта включва широк набор от задачи за събиране, изваждане и умножение. Това прави играта още по-предизвикателна.

С интересните си условия, забавните магьосници и широкия спектър от прости и предизвикателни задачи, тази вълшебна игра ше стане любима както на родителите, така и на любознателните малки магьосници!. 

  • Комплекта съдържа:

- 4 магьоснически карти
- 30 картончета със съставки за магиите
- 30 картончета със задачи
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца 5-7 години.
  • Играчи: 2-4
  • Проверена и препоръчана от учители игра


Образователни ползи:

 
Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти