Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Frog Party Game
Orchard Toys Frog Party Game Orchard Toys Frog Party Game

Orchard Toys Frog Party Game


 

29.60 Лева

ORCH063
В наличност
+

Играта "Жабешко парти" е предназначена да помага на децата да се научат да броят и да събират числа от 1 до 10.

Участниците се състезават помежду си с жаби, които се поставят началото на бордовите им карти. За да спечели и да бъде първият, който ще се присъедини към партито, играча трябгва да предвижи най-бързо своята жабка до края на борда! За да се случи това, първо, трябва да се завъртят  двата спинера. Те ще се спрат на две числа, които играчите трябва да съберат. За да получат резултата, те могат да си помогнат, подреждайки толкова лилии, под числата на спинера, колкото е техния резултат. Вече знаейки колко е верния отговор, децата трябва да преместят жабката си, толкова на брой полета напред по борда.

Всеки играч има свой собствен борд, в тази забавна жабешка игра, която освен изчислителните умения,развива и много други. Жабешките герои са изобразени в забавен вид - от жаба магьосник до жаба принцеса, за да радват децата още повече!

  • Комплекта съдържа:

- 4 бордови дъски (под формата на лилии)
- 4 героя жабки със стойки

- 10 помощни лилии за броене
- 1 двоен спинер
- 1 брошура с инструкции (на английски)

  • Играта е подходяща за деца на възраст 4+ г-ни
  • Играчи: 2 - 4
  • Проверена и препоръчана от учители игра

Образователни ползи:

Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти