Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Counting Caterpillars Gamе
Orchard Toys Counting Caterpillars Gamе Orchard Toys Counting Caterpillars Gamе Orchard Toys Counting Caterpillars Gamе Orchard Toys Counting Caterpillars Gamе

Orchard Toys Counting Caterpillars Gamе


 

29.10 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH075
В наличност
+

Съберете всички числа от 1 до 10 в тази първа игра с различни цветове и числа! 

Забавна игра за научаване на числата и подреждането им. Обърнете наопаки картите (частите от гъсеницата), от които децата теглят едно по едно, за да сглобят пъзела си. Картите съдържат и числа и точки. Това стимулира играчите да разпознават цифрите, а и ги учи да броят. Гъсеницата се сглабя на принципа на пъзел. Целта е частите от нея е да бъдат подредени в правилна последователност на правилните места върху гъсеницата. Победител е първият, който подреди числата правилно и сглоби цялата гъсеница.

Частиците са с различен цвят отпред и отзад, което прави по-лесно за децата да: а) подредят своята гъсеница по-бързо б) да подхождат към правилния цвят, спрямо краката на гъсеницата, за да получат по-проста цветова версия на играта. Това е страхотна игра, която учи децата на правилна подредба на цифрите. А също така ги учи да познават изписването на цифрите, веднъж след като гъсеницата е подредена. 

  • Комплекта съдържа:

- 4 дъски гъсеница, под формата на пъзел
- 40 парченца от гъсеница (за всяка дъска по 10)
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца 3-6 години
  • Играчи: 2-4
  • Проверена и препоръчана от учители игра


Образователни ползи:

 
Стимулира разпознаването на цветовете
Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти