Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Catch and Count Game
Orchard Toys Catch and Count Game Orchard Toys Catch and Count Game Orchard Toys Catch and Count Game

Orchard Toys Catch and Count Game


 

21.30 Лева

ORCH002
Не е наличен

1, 2, 3, 4, 5... Можеш ли да хванеш жива рибка!?

Завъртете въртящия се диск с октопода, за да видите кое число ще ви се падне и колко рибки можете да хванете наведнъж, но внимавайте ... там има  акула!

Предварително трябва да обърнете картите с рибките към масата. След това завъртете въртящия се диск и в зависимост от това кое число ви се падне, вземета карта с толкова изобразени върху нея капки. Съхранявайте всички рибки в буркана с вода, за да не умрат! Ако изтеглите карта с акула, тя ще изяде цялата риба и ще трябва да върнете всички карти обратно на масата и да започнете отначало! Играчът с най-много риби в края на играта е победител!

Моментът, в който играчите обръщат картите си е изключително вълнуваю, защото всеки иска да бъде победител, а изтегли ли ли се карта акула, първия става последен.. 

Децата ще харесат триизмерния октопод (въртящия се диск). Бордът с карти и картите, изобразяващи различни грациозни морски същества, като риба клоун, морски звезди и др. Ще имат възможността да се запознаят с различните същества, живеещи под водата. 

  • Комплекта съдържа:

- 30 карти с риби
- 4 големи карти с буркани, за съхранение на рибките

- 1 ротативен диск
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца на възраст 3+ години
  • Играчи: 2-4

Образователни ползи:

Насърчава дискусиите
Развива цифрови и изчислителни умения
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

Вижте как се играе играта във видеото:

 

  

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти