Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Bus Stop
Orchard Toys Bus Stop Orchard Toys Bus Stop Orchard Toys Bus Stop Orchard Toys Bus Stop Orchard Toys Bus Stop

Orchard Toys Bus Stop


 

29.10 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH032
В наличност
+

Bus Stop - забавна игра за събиране и изваждане!

Запали автобуса и поеми към спирката, качвайки и сваляйки пътници от него. Хвърлете зара, за да преместите автобуса си по маркирания път. Ще попаднете на поле със знак плюс или минус. След това, завъртете кръглия диск, за да разберете колко пътника ще се качат или слязат от Вашия автобус. Дали пътника, ще се качи или слезе от автобуса Ви, зависи на + или - сте попаднали след хвърлянето на зара. Победител е участника, който е стигнал спирката с най-много пътници на борда! 

Играта Bus Stop на Orchard Toys е в ТОП 10 на любимите игри на марката от повече от 10 години.  Децата ще развият уменията си за събиране и изваждане и ще се забавляват да говорят на интересните герои и за местата, на които автобуите им ще спират по пътя!

  • Комплекта съдържа:

- 1 игрална дъска
- 4 броя автобуси
- 4 броя автобусни карти
- 4 стойки

- 40 карти с пътници
- 1 зар
- 1 въртящ се диск
- 1 двойна стрлка за диска
- 1 брошура

  • Играта е подходяща за деца от 4-8 години.
  • Играчи: 2-4
  • Проверена и препоръчана от учители игра

Образователни ползи:

Окуражава дебатите
Подобрява изчислителните способности на децата
Развива наблюдателните умения на децата
Развива лични и социални умени

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти