Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Can You Guess?
Orchard Toys Can You Guess? Orchard Toys Can You Guess? Orchard Toys Can You Guess? Orchard Toys Can You Guess? Orchard Toys Can You Guess? Orchard Toys Can You Guess? Orchard Toys Can You Guess? Orchard Toys Can You Guess?

Orchard Toys Can You Guess?


 

36.90 Лева

ORCH050
Не е наличен
Приключенска игра за цялото семейство!
 
Правете мимики, издавайте звуци, а нека другите познаят какво сте?
Играчите, по ред на номерата, въртят спинера. В зависимост от това какво им се падне (действия, звуци или и двете) те трбява да представят по-най-добрия начин, предмета, животното или ситуацията, която им се е паднала, теглейки карта от 3те вида. Ако първият играч познае олицетворението, то той си взема златна звезда. След което играча слага върху дъската си с резултати, вече познатата карта. Победител е изграча с най-много златни звезди.
Тази така забавна игра е истинско приключение, в което роля може да вземе цялото семейство! Част от играта могат да бъдат и най-малките членове на семейството, тъй като всички предвидени карти за изобразяване са силно познати дори и на тях: животни, спортове, герои, емоции. 
 
Играта съдържа:

- 4 дъски за резултати 
- 18 карти, изобразяващи звуци
- 18 карти, изобразяващи действие
- 10 смесени карти (действия + звуци)
- 24 златни звезди
- спинер
- 1 брошура с опътвания

Играта е подходяща за деца: 4+ години и възрастни 
Играчи: 3-4

Обучителни ползи:

Насърчава дискусиите
Насърчава въображението в играта
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти