Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Giant Railway Jigsaw
Orchard Toys Giant Railway Jigsaw Orchard Toys Giant Railway Jigsaw Orchard Toys Giant Railway Jigsaw Orchard Toys Giant Railway Jigsaw Orchard Toys Giant Railway Jigsaw Orchard Toys Giant Railway Jigsaw Orchard Toys Giant Railway Jigsaw

Orchard Toys Giant Railway Jigsaw


 

42.70 Лева

ORCH289
Не е наличен
Пъзел от 26 елемента "Гарата".

Туу Тууу! Изградете сами различни влакови маршрути, складове, линии и най-важното: спазвайте различните знаци и правила!
Можете да разширите своя пъзел със станция и кръстовища, като си набавите пакета "Expansion Station" за още повече часове на забава!
В допълнение към този пъзел, можете да си набавите още "Giant Road" и "Giant Town" пъзели, и да ги присъедините към Вашия собствен фантастичен свят!
 
Комплекта съдържа:
- 22 железопътни линии
- 4 контролера на трафика
- 2 знака
- 2 влака
- 4 пластмасови основи
 
Възраст: 3 години.
Размери на пъзела: 22 х 10 см.
 
* НЕ се препоръчва за деца под 3-годишна възраст, поради опасност от задавяне!
 

Обучителни ползи:

Окуражава дискусиите
Развива координацията между очите и ръцете
Развива наблюдателността
Насърчава въображението в играта

Видео:

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти