Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Smelly Wellies Game
Orchard Toys Smelly Wellies Game Orchard Toys Smelly Wellies Game Orchard Toys Smelly Wellies Game Orchard Toys Smelly Wellies Game Orchard Toys Smelly Wellies Game Orchard Toys Smelly Wellies Game Orchard Toys Smelly Wellies Game Orchard Toys Smelly Wellies Game

Orchard Toys Smelly Wellies Game


 

21.30 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
ORCH026
В наличност
+
Забавна и лесна игра на съвпадения за деца от 2-6 години. Децата трябва да обърнат картите - ботуши, за да намерят най-подходящия чифт за техните чудовища! Играчът, който ги нареди пръв - печели!
 
Има 2 начина на игра: за начинаещи и напреднали играчи. Това означава, че деца от всякакви възрасти могат да играят играта заедно: като лесна игра на съвпадения, или по-трудна - на памет (когато всички карти са с гръб към играча и той трябва да запомни кой чифт къде се намира, за да реши "пъзела" по-бързо). Посредством шарените карти, можете да насърчавате децата да идентифицират обектите, които виждат върху тях. С изобилието си от цветове, странните чудовища ще се превърнат в любимци на децата Ви! Защо не ги помолите да изберат фаворита си сред тях!?
 
През 2018 г. играта Smelly Wellies печели сребърен медал за "Най-добра игра за подрастващи". Наградата е връчена от мамите в сайта Mother & Baby!
Играта съдържа:

- 4 борд карти с чудовища
- 24 карти с ботуши
- 1 брошура с опътвания

Играта е подходяща за деца: от 2 до 6 години 
Играчи: 2-4

Обучителни ползи:

Развива способностите за картографиране и памет
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения

 

 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Сходни продукти