Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game
Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game

Orchard Toys Farmyard Heads and Tails Game


 

21.30 Лева

ORCH018
В наличност
+

Този продукт ще бъде наличен на 06/10/2020

 
Най-забавната първа игра на Вашето дете, с която ти развива способностите, мисленето и увереността си, уж на игра! 
 
Тази цветна игра може да се играе самостоятелно и в група! Най-малките играчи могат да започнат с разбъркването на картите (с лице към тях) и да се опитат да наредят правилно частите (глава/опашка). Играта може да се превърне и в по-предизвикателна, а именно игра на памет или съвпадения. Децата трябва наредят всички карти с картинките надолу и да се опитат да ги познаят и наредят възможно най-бързо.
 
 
 
Децата могат да развият изчислителните си умения чрез преброяване на двойките/самостоятелните карти в края на играта. С 12-те си изображения на фермерски животни Farmyard Heads and Tails насърчава уменията за наблюдение и памет на децата,  преподавайки им и концепцията за изчакане за своя ред! Те ще се влюбят в наситените, цветни картинки и големите картонени  карти, които са перфектни за малките им ръчички.
 
 
 
През 2017 г. играта Farmyard Heads and Tails печели бронзов медал за "Най-добра игра до 24 месечна възраст". Наградата е връчена от мамите в сайта Mother & Baby!

Играта съдържа:

- 24 карти (12 двойки)
- 1 брошура с опътвания

Играта е подходяща за деца: от 2+ години 
Играчи: 1-4

Обучителни ползи:

Окуражава дискусиите
Развива координацията на ръцете и очите
Развива способностите за картографиране и памет
Насърчава наблюдателните умения
Развива лични и социални умения
 

Изключително важно е родителите да видят, че детето им расте и се учи с усмивка на лицето си!

Докато играят с  Orchard Toys, децата Ви няма да усетят как учат английски език и граматика, числа и изчисления! Те ще упражняват мозъка си с игри на съвпадения и памет, форми и цветове, стойността на споделянето и честната игра.

Orchard Toys произвеждат образователни игри от повече от 40 години. Те са перфектния избор за родители, които се стремят към пъзели и игри с образователна цел!

Това са вечни игри, които преминават през поколенията! Много от хората, които са се радвали на Orchard Toys още при създаването им, сега ги купуват за своите деца и внуци. Гарантираме Ви, че всеки продукт на компанията, отговаря на перфектния баланс между образование и забавление, а тя продължава да произвежда игри, пъзели и мозайки, които получават 100% одобрение от родители и деца!

Те могат да играят с пирати, феи и футболисти. Могат да пазаруват в магазините, да летят с дракони и да пътуват до луната. Те ще се срещнат с алчни горили, страхливи прасета и луди готвачи.

И най-важното ... Те ще се забавляват до безкрай!

Многократно награждавани продукти!

Някои от най-награждаваните игри на компания са "Shoping list", наградени с "Mother & Baby Gold" приз;  "Where Do I Live", наградени с "Toy Fair Best New Toy" и " Giant Railway Jigsaw ", който получава " Made For Mums Gold". Това са високо - признати награди, спечелването на които не е никак лесно! Продуктите преминават през стриктни процедури на тестване от професионалисти в бранша, родители и деца, за да получат печат на одобрение! 

 

Дизайн и внимание към детайла! 

Образователните игри и пъзели на Orchard Toys са обичани от деца и родители. Едно от най-популярните и харесвани качества на игрите и пъзелите са подробните изображения и колоритните герои, които директно привличат детското внимание и им помага да се насладят на ученето. Всички илюстрации са ръчно рисувани от талантлива група художници с акцент върху детайла, добавена стойност и дискусионни точки, които са интелигентно интегрирани в дизайна на игрите. Това означава, че когато детето ви играе или комбинира пъзел, то може да види неща, които не е виждало досега и да научи повече за света ... за астронавтите в космоса, праисторическите динозаври, животинските местообитания и много други!

 

Качество!

От Orchard Toys проектират и произвеждат всички игри и пъзели с мисленето на детето в тях. Всички карти и игрални компоненти са с отлично качество и са лесни за почистване. Това означава, че те ще издържат теста на времето срещу непрекъсната игра и износване! Това е най-добрата комбинация от образователна игра и естествена трайност, която прави продуктите им дълготрайни, предоставяйки ни игри, които децата ще искат да играят отново и отново ... дори и когато пораснат!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти